Yakıt konusu ne olacak ford sw için :)
Printable View
Yakıt konusu ne olacak ford sw için :)
Showroomda bi kurcalamıştım arabayı zamanında. Hangi marka, hangi modele binerseniz binin deri koltukların kokusu üç aşağı beş yukarı aynıdır. Bu araçta maalesef öyle değil. Yapay ve kalitesiz bi koku var. Aracın içine binince sanki boşver, bunu diğer arabalardan kalanlarla toplayalım der gibi bi yapı var. Bu sebeple bi türlü ısınamadım bu kasa Mondeo'ya.
Özel üniversiteli çakma sarışın avcısı kardeşlerimi de unutmadım . Ortalama 65-70 arası bütçeyle 300 liralık havanız olacak :D
- Siyah Kaplama
- Replika Amg Jant
- On-Arka Mercedes Logo + sol arkaya C180 yazısı ( gece mekandan alırım yerler diyorsanız E300 olabilir )
- Maslak'ta uygun yollu kırmızı-siyah dikişli deri döşeme
Buyrun aracımız - Laguna ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
2016 MB C200D
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Derin duygular besliyorum sana karşı.
Offf çok zalım ya. Ama 1.6 lt hacimli araba için çok ütopik fiyat.
Boş geçmeyelim E93 320D En beğendiğim kombinasyonlar hep ağır hasar kayıtlı. Km ve hasar kaydına rağmen fiyat fazla
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
1-2 yıllık 1.6 tdi dsg passat almak istiyorum az cok huyunu suyunu bılıyorum passatların bakım vs... aynı paralara bu bmw 320d yi almak mantıklı olurmu??? Bmw nin kullanım malıyetlerinden bilgim yok sadece 320d nin gidişi hosuma gitti o yuzden kullanan arkadaslar fikir verirse sevinirim
Klasik araç favorisi olan yokmu hiç yahu?
Galerici erkan'ın mekanını kurşunlamışlar. ''terör hasarlı'' araçlar ilana düşer yakında.
Oto galeriye silahlı saldırı... Olay yerinden fotoğraflar - Sayfa 1 - Son Dakika Gundem Haberleri
RR Wraith
Huracan
A6 tdi
Peugeot 306 Cabrio
her sayfada 1 kez uyarılmasına rağmen hala marka model yazmamak, lütfen dikkat edelim artık.
mazda cx3
SW denk geldığı ıçın paylaştım abı, yoksa benzınlı arabayla ışım yok.. :)
yakıtının aminyum, verrr mehteri.. :D
Focusu ne kadar çok sevdıysem Mondeoyu bı o kadar sevemedım ve ne hıkmetse yıllardır Mondeonun hıç bır kasasına ısınamadım..
derı kokusunda İ30, plastık kokusunda ıse Opel zırveye oynar..
boş geçmeyelım, BMW Z4..
çok beğendiğim bir kasa ama bu fiyatların aracı değil satılıkda olanların %90 nı biliyorum ve çoğu bir kaç yıldır satılıkda.. bu ankaradaki devamlı ilana girip girip çıkıyor baya bayadırda satılıkda.. bunların pazarı leşleri 12-13 kondisyonu iyi olanlar 17-18 satılıyor .. en azından satabiliyorsun..
çünkü işi bilenler bilir eğerki tente motorları arızalıysa yenisini bulmak imkansıza eşdeğer gibi bir şey bulsanda bir dünya para isterler .. fitilleri falanda çok pahalı.. orjinal dışında sonradan yapılan çakma çukma fitillerde illaki su alıyor..
rahmetli erol taş çok yakışıyordu bu classic'lere
Seat Leon sw 1.6 tdi
Fiyatı diğer ilanlara göre uygun geldi bana.
@Eriador Zamanında Drag yarışlarının efsanesi NE500'ün haline bak. Araba bendeyken elimden geldigince temiz kullanmaya çalışmıştım, aracın şu haline gerçekten çok üzüldüm.
'94 Opel Astra GSI SFI
https://www.youtube.com/watch?v=Lh7M-GbkeMA
http://i277.photobucket.com/albums/k...psvpfzqgg5.jpg
http://i277.photobucket.com/albums/k...psitfy2jfx.jpg
Ne500 kan dondurdu resmen :fire:
Zamaninda kendisi benimde az kahrimi cekmedi , guzel gunlerim vardi hala resimlerim duruyor . Uzuldum bende boyle zevksiz birinin eline dustugunu gorunce . Neyse satiliyormus bir sonraki sahibi daha iyi bakar umarim ... Iyi nostaji oldu bu arada sagol Bro :)