1- Galeri tam hakim değil zannediyorum. Ben nasıl anladım; 7000d/d'de başlayan redline, vites topuzu, 300 kadran olması. Dışta da TTS ön arka tampon vs...
Gidip görmedim
2- Şöyle demek daha doğru aslında, insan bir kararı vermeye yakın olduğunda o kararın iyi yönlerini görmeye çalışıyor.
Ben tabi ki Almanya araçlarının çok daha temiz, bakımlı olduğunun farkındayım ama alım gücü düşük olunca insan bu şekilde bir bakış açısı geliştirmeye çalışıyor (25000€ isteyenler de az değil TTS'e).
Türkiye'de mesela 2. el çamaşır makinası piyasası fazla canlı değildir. Sıfır çamaşır makinası 1500 lira ise ikinci eli 400-500'e belki daha düşüğe alabilirsin.
İnsanlar çamaşır makinalarında bir problem çıkınca veya yenisini almak istediklerinde veya ilk kez çamaşır makinası alacaklarında pek fazla 2. el çamaşır makinası bakmazlar. Elalemin donunu yıkadığı çamaşır makinasını ben niye alayım yahu derler. Neden bunu derler biliyorsun; Çünkü Türkiye'de insanların alım gücü çamaşır makinası almaya yeter, fazla düşünmeden alıverirler çamaşır makinalarını. Fakat iş otomobile gelince bunu yapamazlar. Alım gücü yoktur ve bit pazarına nur yağar.
Almanya'da ise durum galiba bizim çamaşır makinesi hikayesi gibi.
3- Şinasi ne demek bilmiyorumama umarım bir hakaret değildir, çünkü ne ben seni ne de sen beni tanıyorsun. Böyle basit bişey için hiçkimse birbirine hakaret etmez diye düşünüyorum.
Boş geçmeyelim
Alfa Romeo 75 2.0 Twin Spark 1991 Model 13.500 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 363394246
Aylardır açıp açıp bakıyorum... 15 - 20 dk dan az zaman geçirmiyorum ilan içerisinde. Projesini,parça listesini bile hazırladım ama teoriden öte geçemiyor aşkımız
Loading site please wait...
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Bmw alpina b12 850 ...
KOLEKSİYONLUK BMW ALPINA B12 5.0
İlan No: 360685020
- Honda NSX
Honda NSX | Millennium Heroes
- E46 M3 CSL
BMW M3 CSL | Millennium Heroes
- C63 AMG 507 Edition
Mercedes 507 Edition | Millennium Heroes
- F31 3.40i Individual
BMW 340i Individual | Millennium Heroes
Bu kasa gibisi daha gelmez.
Ayrıca 2 araçta konsol farkı var. İlk ilan daha dolu. Farklar neler ?
Mercedes W140 S
Yeni hukuktan mezun oldum, babamda zengin bu sene bununla ofis-adlıye arası gezerım, seneyede S alırım edıtıton. Loading site please wait...
Mercedes E 400
...
B7 Zırhlı s600 kaç ton, son sürat?
Zırh lazımsa alınır tamam. Harici tat vereceğini zannetmem
Merso'da çok az sayıda kasa beğeniyorum, biri Bu, diğeri S coupe, bi de SL
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Ankara'yı kolları altına alan yeri gelince millet vekili yeri gelince müteahhit abimiz W221 s600:Mercedes - Benz S S 600 600 L 2012 Model 160.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 348386862
Saab 9000 cse 2.3
İkinci araç olarak alsam mı dedirtti akşam akşam.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)