Focus Tdci
Loading site please wait...
A3 TDI
Fluence Icon dci
Elektrikli Kasa Fluence'a 2.0 16V
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
sedan a3 fiyatı uygun 109 110 a iyi rakam
Bu şu demek değil ki buraya geleceksiniz , mekanımıza davet edicez bize kinaye kinayeli laflar sokacaksınız - Ghibli Diesel : Kolpacino Bomba - Bar Sahnesi - YouTube
Edit aracı eklememişim: Loading site please wait...
Paylaşıldı mı bilmiyorum ama , şu aracı alsam nokta atışı bir jant tercihi ile ömür boyu araç alma satma defterin kapatırım herhalde.
performans desen var , sürüş keyfi desen var , konfor desen var , ekonomi desen var , iç hacim desen var , sağlamlık desen var , teknoloji donanım desen var , spor görünüm desen var , prestij desen var. var oğlu var işte
a6 3.0 tdi Quattro
edit : @turbo&quattro
SOLD
'78 T-Stop, '97 Clio RSİ, '90 Renault 5, '97 Corsa Gsi,
'94 Renault 19, '06 307SW 1.6 HDİ, '12 Megane 3 SW GT-line,
407 1.6 HDİ Hybrid Turbo Project (Now Loading...)
instagram : wagonhead
Bu hafta yazıaln senaryo araç takas ile gelmiştir.
ülkemizde doğru giden hiç birşey yok maşallah kazanayım daha fazla kazanayım nasıl olursa olsun kazanayımın sonucu bu...
İstanbul Final Otomotiv Vasıta ilanları sahibinden.com’da!
PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR
2015 Citroen DS3 Cabrio
Citroen DS 3 1.6 e-HDi Cabrio 2015 Model 68.500 TL Galeriden satılık ikinci el Mor renk - 360309265
Bu nasıl tatlı bişeydir ya![]()
A3 gerçekten leş. Bildiğin Buzdolabı, ticareti vs bir kenara bırakırsak 50 lira veripte binmem.
Bu arada 2 gün önce 1.2 dsg yeni fabia geçti elime tesadüfen deneme fırsatım oldu, özellikle bilerek direk ortalamayı sıfırladım ve araçta 3 kişi şekilde tatlı-sert bir sürüş sergiledim gün sonunda ortalama 11 litre idi gerçekten baya ekonomikmiş1.0 motor a3 fazlasını yakar eksiğini yakmaz. hala teknik verisine bakıp bu motorun az yakacağını sanan arkadaşlar kendilerini kandırmaya devam etsinler.. Sürekli ayağınızın altında yumurta varmış gibi gaza basmaya korkarak araç kullanıcaksanız evet o zaman az yakabilir lakin o şartlar da e60 530i aracım da 7 litre yakıyor
![]()
7 ay 1.2TSI Beetle kullandım yazılımlı şehir içinde sakin 6.2lt, şehir dışı 90-100cc ile 4.7-5lt yakıyordu. Şehir içi akıcı ve full trafikte 7,3lt civarı yakıyordu. Şehir dışı 180'nin altına düşmeden izmir-Ayvalık hep tam gazda 9lt civarı yaktı. (Aynı kullanımda 1.6TDI 7lt ortalama yakıyordu yazılımlı)
Amk benim ceed de çok yakıyo diyorum bende![]()
adamlar 1.2 arabaya 9 lt yaktırıyo![]()
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
Komik olacak belki ama şu an 1.4 aracımla 50 liraya 60 km gidebiliyorum,max 70.Ben anlamadım neden böyle oldu1.4 arabyla v8 kafası yaşamak isteyen varsa buyursun
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)