DISCOVERY 3 ( DİSCO )
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Printable View
zamanında arkadaşımda vardı kırmızısı sanırım 2.5 kırmızı türkiyede tek onda vardı güzel arabaydı 174 beygirdi güzel gidiyordu kendini buldumu tutamıyordun.. st side vardı aynı motorun biraz oynanmışı onlarda 200 beygir falandı.. güzel araçdı hala çok araca temizi yolda kök söktürür.. en sevdiğim yanı süspansiyonu sertti yolu çok güzel tutuyordu kilosuda motoruna göre hafifdi.. 1300 kilo falandı..Gayetde dolu araçdır elektrikli koltuklar falan her şeyi vardır.
Avantajı parçaları aynı kasa 1.6 yada 2.0 modeo ile aynı yani çok ucuz.. 20 bin tl de bedava bu motor bu donanımda bir araç için..
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
sanmam ben jaguar aldım aynı lafı ettiler corvette aldım aynı lafı ettiler sonata aldım parçası yoktur dediler aynı lafları ettiler bu lafları ede ede kendimiz kendi ayağımıza sıkıyoruz.. öyle gözde büyütülüp korkulucak rakamlar fiyatlar yok heleki mondeo gibi konvisiyonel üretilmiş bir araçda hiç sanmam..
seninle sidik yarıştırabilmem için benimde senın o bindiğin arabaya binmem lazımki aynı kafayı konuşabilelim dimi? ilk önce 2012-2017 (5 senelik araba) 65binkm de burada bi anlaşalım sahibindede girip bak bakalım 100binde 150binde arabalara ne kadar istiyolar ondan sonra burada bana gelip o ekran başında bunları yazabilecek cürme sahip ol ha sen hayatında bmw koltuğuna oturdun mu orasını bılemıyorum çıkarım senle her yola toooyoootooyooota:)
Adam size hakaret mi etmiş neden üstüne gidiyorsunuz?
Piyasa bu altına verip yaya kalmak istemiyoruz deseniz yine kabul edilebilir bir açıklama.
Ama tutup da adama paran kadar konuş demeye getirmek nedir?
Bmw koltuğuna oturunca aydınlanma mı gerçekleşiyor?
Şahsen ben bizimkilerin Doblo'yu kullanıyorum.Ailede çok zengin var, 360 Modena'ya da bindim Range de kullandım.Totoyu hangi koltuğa koyarsanız koyun, bir şeyi değiştirmiyor, açıkçası rüzgar sesi alan E90 Bmw ile Corolla arasında da über bir fark yok zaten...
Güzelim konuyu p.i.ç etmeseniz
@Seyfettin777 toyota ile bmw arasında über bi fark yok bencede hahahaha- ha bu arada ehliyetini aldın mı kardeş sen?
Aldım göstereyim isterseniz.:)
Evet über bir fark yok yalıtımı, konforu açısından.Hatta E90'lar Corolla'dan daha sert araçlar.Yaşım küçük diye ufak tefek cahil cühela biri zannediyorsunuz siz sanırım beni.100-120 binlik araçla zenginlik olmaz..İnsanlarla alenen böyle dalga geçmekten ne zevk alıyorsunuz?
Kim ne kadar görmüş, ne yaşamış, nedir ne değildir nerden biliyorsunuz?
Arkadaşın yazdığından sonra birbirinizle tanışıksınız diye gülüp geçmiştim ama şu mesajınızdan sonra anlıyorum ki forumun görebileceği en leş posta alıntı yapıyorum şu an herhalde. Kumpara-arabacı konulu temalı postlardan daha iticisiniz. Eksilemek yetmedi yazmak da istedim. Hem ne oldu, bmw koltuğuna oturdunuz ne değişti? Aldığın/verdiğin nefesin oksijen karbondioksit oranı mı farklılaştı? Daha mı kralsınız? Neyse müteahhit spec de olsa insanların size saygısı varsa sizin de olmalı. Dikkat edin.
@Seyfettin777 sen benim durumumu ne kadar gördüğüm geçirdiğimi nereden bilebilirsinki? ne konuşuyosunki sen kendi kendine yok toyota yalıtımmı bilmem ne yok bmw ile toyotanın arasında bi fark yokda ne saçmalıyosun allah aşkına? sen istediğini kadar cahil istediğin kadar kültürlü ol banane? beni gram ilgilendirmez istersen dobloya istersen ailendeki ferrari varmış vogue varmış ona bin beni oda ilgilendirmez ne anlatıyosun sen kendı kendıne herkes işine baksın.
@eldorado
Hepimizin içinde cins cins konuşup sonra da herkes işine baksın diyorsun, 120 binlik arabanla zenginim triplerindesin, biz tepki gösterince de yok kendi kendine Toyota falan filan ayağı yapıyorsun.
İlk gelip sen boklamadın mı adamı ne anlarsın Bmw koltuğuna oturdun mu diye?
Ben de diyorum işte bunu bunu binip gördüm o zengin işi Bmw'ye de bindim beğenmediğin Corolla'ya da aralarında uçurum yok diyorum.Burun kaf dağında olunca sesimiz ulaşmıyor herhalde.
@rain man hayırdır size batan çıkan nedir benim bmw 200 mılyar para istemem size mi battı? istersem 200 isterim istersem 400 isterim parası olan gelir alır almayan boş boş konuşur ben kimseye saygı duymak sevgi göstermek zorunda değilim herkes bana saygı duymakda zorunda değil laf kalabalığı yapmayın araç benim istediğim rakama satar istediğim rakama koyarım bu kimseyi gram ilgilendirmez sabaha kadar eksile forum burası bu kadar dert etmeyın kendinize müteahhit specde olsak senı gram ilgilendirmez herkes bindiği arabayla yetinsin
Örümcek bunlar uğraşma boşver sen bıdır bıdır şimdi her taşın altından çıkarlar, millet prim yapmak için piyasasını senden benden daha iyi bildiği arabaları kötülemeyi seviyor burda, aslında kendinde olsa altın gibi kıymete bindirip, yalayıp yutarak burda övmeyi tercih ederler. Laf olsun torba dolsun. 2012 3.20d şuan 80-130.000tl. arası arabasına göre fiyatının oynadığını bu başlık altındaki herkes iyi bilir. Torbayı fazla doldurmaya çalışmayın, herkesin altındaki araba kendine değerli, sen gidersin Polo alırsın 70.000tl verirsin, biz zevk almadığımız için gideriz Bebek gibi E36 Alırız 70.000TL. veririz.
2004 model 46m3'e 175bintl verdim 13 yaşında ikinci aracım 2012 model e90'a 125bintl istiyorum model yılı birisi 2004 birisi 2012 sene 2017:)
Saygı duymak zorundasınız. Herkes de sen saygılı olduğun sürece sana saygılı olmak zorunda. Batan bir şey yok, kimseyi tanımadan etmeden de sahip olduğu otomobil markasına göre zengin fakir ayrımı yapmaya hiç gerek yok. Size de tavsiye etmem. Konunun akıbeti açısından daha cevap vermeyeceğim ne kadar burnunuzdan kıl aldırmıyor olsanız da 500 bin tl'lik arabaya binseniz de insan olmayı bildiğiniz müddetçe insan gibi tepki görürsünüz. Siz ve sizin gibi düşünen herkes dahil buna :) Hor gördüğünüz insanların durumuna düşmeyeceğinizin garantisi yok, neyse uzatmıcam.
Ne arabalara bindim çok şükür halada en iyisine biniyorum ama asla kimseye bu şekil tepeden bakmadım bakamamda haddime değil,
Rabbim kimseyi böyle sonradan görme yapmasın,karakter adamın klıfıdır öyle parayla pulla bmw ile dolmaz aracını satmayı düşünmekle en iyisini yapıyorsun,olurda alan çıkarsa üstüne biraz daha para ekleyip kendine karakter alabilirsin
@Kutluhan
Hayırdır abi örümcek falan?
Kendime e90 alacak olsam burda piyasayı düşürmeye mi çalışırım?
Hangi bindiğim arabanın konusunu açmışım şu forumda? Neyi kıymete bindirmişim?
Ortada bir gerçek var söyledim boş lafla torba doldurmuyorum yaz internete e90 rüzgar sesi diye madem inanmıyorsun kendin bak.Konuyu da daha fazla çöp etmeye gerek yok konuşmak istiyorsanız zaten bir mesaj uzağınızdayım.Kimseyle gelip de burda bindiği arabayla, cebindeki parayla sen ne anlarsın sen kimsin diye konuşamazsınız.Dingonun ahırı mı burası?
@hddsheriff ben golfun sıfır parasına isyan ettim orada? 140bintl olduğu için ben kimsenin aracıyla ilgili bişi yazmadım beni ilgilendirmez golf molf
Şimdi arkadaşlar burası favorimizi paylaşalım konusu. Eğer 130bine satılan golf favorinizse bizler bu fiyatları hak ediyoruzdur. He donanım vs beğenilmiştir ondan koyulmuştur ona birşey demeyiz. Konunun uzaması gereksiz. Bana göre 130bin golfe fazladır size göre değildir. Konu amacından çok sapıyor kimi zaman. Gerek yok isteyen 200 yazsın isteyen 2016 en dolu golfe 90 yazsın. :icon_tup:
Yerini, konumunu ve telefonunu paylaşırım özelden gider sahibinden öğrenirsin abicim milletin malı kendine göre özel. 125.000€ E46 M3 var ha bunları tek tek dökmek lazım aslında millet modeline göre aaaaaaa çok para yorumlarından sırf vazgeçsin diye. Bu devirde 120.000TL. Megane da binersin burda yazsak aaa uu vuu megane la o diye yorumlar gelecektir, bence fazla paraya takılmasın kimse. 70-80.000TL de b8 passat var 280.000TL de.. uzar gider nese.
Ozelden yazisin konunun icine etmeyin.
Eğer bu hayatta kendini sahip olduklarınla tanımlıyorsan, demek ki onlar olmadan bir hiçsin.
Millete bindiğin arabayla ustunluk taslıyorsan, yarın bir gün onun eskiyeceğini, değerinin kaybolacağını bil.
O yüzden sen sıkı sıkı sarıl kardeş bmw'ne. Bell ki sen malına değil, malın sana sahip olmuş.
cCc Üstünlük ancak sadece takvadadır CcC
Hayırlı geceler yine herkes masaya koymuş :D
Kralı da gelse yarın 120 liraya golf alıp da kahvedeki gundilerin diline düşeceğime , tabikide m paket ekranlı e90 alır bebek'te hatunların snaplerine düşerim cümleten SA AS .
Şakası bir yana da burada 7 yaşında Bmw ya da Mercedes'e zenginlik simgesi değil de araçtan beklentilerle alakalı bakılmalı diye düşünüyorum . 2.0 dizel 184 hplik arkadan itiş bir araç zannediyorum ki aradaki model yılı farkını sürüş zevki ile hayli hayli kapatacaktır . Golf alana da saygım var tabi kesinikle başarılı bir araç ama ederi 130 değil dengi de bmw'nin 3 serisi hiç değil diye düşünüyorum .
bir umuttur yaşamak ccc beraber uyuyoruz şuanda ccc @MBuğra
Akıl s.k değil ki, karşındakine sokasın işte.
@MK8800 bayadır yoktun nerelerdesin kısa bi süreliğine çizik atmışlardı sana sıra bende hahahaha :D
Fakir aklına döndü iş:) Bende bu var bak, Sen de ne var!
Adamın corolla'sı diye aşağılamaya çalışıyorsunuz Ne kadar geri kafalısınız sanki e90 altın kaplama
Neyse size sensatec deri ile mutlu günler
Toyota kalitesi falan muhabbet dönerken paylaşasım geldi.
2017 LEXUS LX570
Suudi Arabistan'da binme şansım olmuştu. Dıştan fazlasıyla tipsiz gelse de içi gerçekten başarılı.
kalp kırmayın beyler kırdığınız yerden bir gün sizde kırılırsınız ... özellikle zaman geçip insan olgunlaşdıkça çok vicdan yapıyor keşke etmeseydim demeseydim o lafları diyor.. söz ağızdan çıkmadan önce insanın esiridir ama ağızdan çıkdıkdan sonra siz o sözünün esiri olursunuz...
mal mülk bu dünyada her şey yalan bakın vehbi koç işte oğlu rahmi koça 2 mektup veriyor birini ben ölünce ikincisinide ben defin edildikden sonra aç diyor.. birini açıyor vasiyet ediyor beni çoraplarımla gömün diye rahmi koç imama ne dese boş dinen mümkün değil diyor imam ... rahmi koç babası gömüldükden sonra ikinci mektubu açıyor yaa oğlum gördünmü bir çorapla bile diğer tarafa gidemiyorum.. Etrafınızda herşeyi para ve başarıya bağlayan bir sistem var ama doğru olan insana değer vermekdir paraya pula değil para pul gelip geçici yapdıklarınız güzellikler baki kalıcı yazıyor mektupda..
parayla pulla adamlıkda olmaz zira etraf paralı sonradan görmelerden geçilmiyor..
neyse konuya dönelim..
hastasıyımda cesaret edemediğim nadir araçlardan amerikada bile parçası zor bulunuyormuş yoksa çok kafayı yormuşdum buna.. çok beğeniyorum tasarımını..