Elektrikli bile olmasa, benzin+lpg de bir nevi hybrid sayılır aslında,
Kelime anlamı karışık,melez olduğundan :D
Printable View
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
A3 1.9 TDI. koltuklar boya vs elden geçirsen çok şık olur, acaba kaç hp
SA
Mitsubishi Pajero 3.2 diizel
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Yapılacaklar listesi :
1- Arabayı satın al
2- Zindan spec cam filmi
3- Kravatsız takım elbise
4- Bagajda bir miktar mühimmat ( Tercihen )
Sol şeritteki dayı yol mu vermiyor, semtinizde sıkıntı mı var ?
Hepsi çözüldü ve küçük polatlar yollarda dolaşmaya başladı ...
Sizden iyisi yok ...
Pajero ile o adımların pek bir işe yarayacağını zannetmiyorum . Denemek isteyen olursa da bu hale getirirler diye düşünüyorum :D
http://i.hizliresim.com/QazlMg.jpg
F10 520i Msport
Lacivert-taba kadar olmasa da sevdiğim kombinasyonlardan biri.
bütün suvlarda o tipler var da pajeroada ben görmedim,
genelde aile babası adamlar haftasonu, haftaiçi eşleri kullanıyor
DOKTORDAN, DOĞUŞ ÇIKIŞLI, DOĞUŞ BAKIMLI 2008 AUDI TT S-LINE
İlan No: 415110931
pajeronun çoğu kasasını sürdüm pininler falanda dahil bırak pajeroyu kadının sürmesini etrafında kadın bile görmedim :D bu işin şakası tabi ama pajero senin dediğin türde etiket ciklet tarzı suvlardan değil.. harbi suv gibi suvdur işi bilen adamın alıcağı araçdır.. adam dağa taşa ava balığa v.b gidiyordur yabana o tür hayatının bir kısmında outdoor olan insan alır..
Yanmış lambo proje arabası olur 2jz filan:) ama fiyat fazla geldi
Gallardo:sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Jetta 1.4 TSi
Sahibinden HATASIZ 27.000 KM
İlan No: 367426687
bazen gaza geliyorum poloyu satıp mk7 gti bakıyım diye
sonra diyorumki oyle gazlayan eden biri değilsin değişiklik olsun 1.4 tsi devam :D
Ciddi favorilerimden , yaza doğru inşallah diyerek favori kombinasyonumu da paylaşıyorum :D - Continental : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
159 dubai , jantlara , kadrana ve karbon detaylara bayıldım.
3.2 sıralı 6 silindir 260 hp.
dubizzle Dubai | 156/159: VERIFIED CAR! ALFA ROMEO 159 2012 - FULL SERVICE HISTORY - GCC SPECS CAR - EXPAT OWNER!
dubizzle Dubai | 156/159: V6 . 2012 alfa 159. under warranty. 100 % accident free
Toyota hilux
Çok güzel olmuş kasaya uçak savar takmaya kıyamaz insan :D
İzmir de nasıldır bilmiyorum ama İstanbul'da land rover discovery 2, Discovery 3 lere ablalar biniyor çocuklarıyla avm ye gidiyor desem sen,nasıl olur LR discovery off road cı arabasıdır,outdoor cu adam arabasıdır diye tespitin dibini yapacaksın ama İstanbul da ablalar zibil gibi LR disco kullanıyor.Pajero kullanan çokça hanım var..
Aracın üretim amacı herkesin bildigi gibi senin yorumun ama kullanım amacı bu malesef,yapacak bişe yok