Kendisi veya çevresinden düşünen vardır diye paylaşıyorum ilanı , kimse mağduriyet yaşamasın istenen paralar 500.000'li rakamlar keyfine alıp da kimse başı ağrısın istemez .
Satan arkadaşın kazası hakkında bilgisi var mıdır , var ise ne kadar detaylı bilgi sahibidir bilemiyorum zaten ilan açıklamasında da HASAR KAYDI olduğunu belirtmişler . Bu sebeple galeriyi zan altında bırakmanın lüzumu yok .
Ilanini paylaşacağım araç geçen sene Haziran başında Adana-Mersin otobanında takla atmıştı . Kazadan 1 gün sonra bayiden çekiciye inerken aracın halini gördüm , tavandan temel hatlarına kadar alıp yaptırıp binerim diye detaylı inceledim . Bayi müdürü çok samimi sevdiğim bi abim olduğu için kendi beyanıyla ''toplansa da sağlıklı olmaz , güvenlik ve yürüyeninde illa ki arızalar olacaktır'' dediği için araçtan vazgeçtim . O zaman perte ayrılmıştı 380.000 gibi bir hasar bedeli ile sigorta şirketine devretmişlerdi . Tavsiyem ne kadar iyi toplanmış olsa da çok çok iyi baktırıp alınmasıdır .
Carrera :
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres