Evet, var böyle kombinasyonlar.
Sahipleri de farkında, fiyata abanabildikleri kadar abanıyolar.
https://farm5.staticflickr.com/4524/...0238d55b_b.jpgUntitled by os, on Flickr
Printable View
Evet, var böyle kombinasyonlar.
Sahipleri de farkında, fiyata abanabildikleri kadar abanıyolar.
https://farm5.staticflickr.com/4524/...0238d55b_b.jpgUntitled by os, on Flickr
Uzun bir aradan sonra efsane renk serimize devam
Infiniti I30
1997 İNFINİTİ I30 OTOMATİK VİTES LPG'Lİ MUAYENESİ YENİ YAPILDI
İlan No: 491298047
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Keyfi olarak tamponları düzeltsen, teybi değiştirsen bide güzel bir detaydan sonra zindan film ile ömürlük araba olur ...
Sekmelerde video + ilan açık kendi kendime acaba diyorum :D
A8L 4.2 TDi ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Video ; 300km/h | 40km in 8 minutes | Audi A8L 4.2TDI Stage 1 Highspeed on German Autobahn - YouTube
Volvo s60 2.3 T5 Evlat seviyoruz vesselam, en güzel rengi de bu bence.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Neden sahibinden reklamı gibi çıktı anlamadım ama e39 m 5 ve siyah yada füme olacak içimde kalan bir araba.
Corsa c 1.3 cosmo
Fiyatları genel olarak yüksek tabi ama araç güzel miş
Bmw e60 530:sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (donanım güzel)
Bmw 740iL:sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
MB W210 e320:sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (75.li fiyatlardan indi ama halen fiyatı çok yüksek)
Saab 9-5 2.3T aero:sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (fiyat zımba)
Audi S4 avant:sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Subaru forester 2.5:https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...96228452/detay
Honda accord makyajlı 2.4:https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...90516976/detay
Toyota corolla 1.8 Ts:https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...87380817/detay
Saab
Abiler favorilerinizde şöyle eli yüzü düzgün orjinale cevrilebileceğimiz bi şahin doğan var mı? :D
BMW E90 320d M Sport
Arkadaşlar BMW'den anlayanlar bi yorumlayabilir mi? Kaça alınmalı falan filan....
dışarıdan mükemmel duruyor ama içerisi polo gibi .
vw tiguan 1.4 tsi r line
Seat Toledo
son resime kadar bazı seyler iyi gidiyordu :D
Aynen binmek için alacağım kısmetse.
F30 daha güncel ama şahsen benzinli F30 a binmektense dizel E90 ı tercih ederim. Tasarım ve motor olarak daha çok beğeniyorum. Ama ben de o ikilemde kalmadım değil. Favorilerimde benzinli F30 da mevcut.
En sevdiğim kombinasyon , araca da çok yakışmış
Levante ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Mehteri ben veriyim mi ? Yoksa siz alır mısınız ?
WV POLO 1.0 TSİ HİGHLİNE
MB S
İki araba arasındaki km olarak tek fark Mercedesin rodaj yeni başlamış, Polonun 300 km si kalmış ...
düşük km fetişlerine gelsin
passat
Volkswagen Passat 1.8 Basic 125Hp B5 - 173409241 - DOD - İkinci Elde Guven. Garantili 2. El Araba, Arac, Otomobil sitesi
Aynı arac ıle,2000 model km sı 30 bın km lerde dızel aracımız vardı.
2008 yılında 190 200 km suratlarde gıderken yoldakı kayganlasma yuzunden hıcbıryere dokunmadan durana kadar takla attım.
Icınden Allahıma sukur sapasaglam ufak tefek sıyrıklarla cıktım.
Bu hızdakı taklalara ragmen aracın kaput vb bılumum tum parcaları ezılıp tum camları kırılmasına ragmen aracın tavan dıreklerı cok az ezılmıstı.
Gunumuzdekı bır cok bmw mercedes bıle emınım bukadar cıddı kazadan sonra bukadar dırı duramazdı.