ara ara ilanı açıp bakıyorum şaka gibi etkiliyor insanı aramamak için kendimi zor tutuyorum :D
Printable View
50'ye alınsa gene çok. Şekilcilik de bi yere kadar hani. O araca binince illa ki az biraz gitsin isteyeceksin. Üzerine 10 bin harcasan yine gitmeyecek. Ne anladım öyle Bmw'den.
Bunun yerine aşağıdaki compact zorlanabilir pazarlıkla. Yaktığı benzine değer en azından.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Zevk ve tercih meselesi tabii büyük konuşmayım compact a hayatta binmem. Ben sokağa çıktığımda bile üstüme başıma özen gösteren adamım arabanın görüntüsü önemli biraz ama bu etrafa şekil amaçlı değil . Yıllardır hayalim ya e39 ya da e46 bi alıp da binemedim . Arkadaşım da 3.30 manuel vardı ,belki benim ep3 typer dan sonra o serilik yavaş geldi ama bana göre ahım şahım da gitmiyor zaten 3.30 olsa bile kilosundan kaynaklı. Temiz bir bmw olduktan sonra 3.16 ya bile binerim .
Valla compact'ın kullanım açısından eksiği yok, fazlası var neredeyse. Daha iyi yol tutuyor. 320ci falan olsa tamam, az çok gider. Keyif de verir.
Ama 60 civarına 316ci almak hakikaten yazık olur. e90 dizel parası neredeyse. Parayı hazır tutup 65 civarına 320d bile bulunur.
O 316ci 60 bin liraysa şu araç sahibinin 80-90 istemesi lazım mesala.
330i sedan
Türkiyede o açıdan bakamıyorlar olaya ne yazık ki.. bizdeki sigorta vergi yakıt ekonomisi sistemi küçük hacimi korur yüksek hacimide ezer parasal olarak .. bu yüzden mantıkende insanlar yüksek hacimden uzak durur...
o ilandaki 3.0 nerden baksan rahat 16-17 litre şehir içi yakarı olan bir araç yıllık mtv si nerden baksan gene 1800TL civarı vardır.. trafik sigortası kaskosu bakımı osu busu kontağı fazla çevirmesen yılda gene nerden baksan ikinci el çok ucuz yollu bir araç parası çıkartır cebinden...
o yüzden kullanılabilirliliği verimli olarak 1.6 araca göre daha zor olan ve bu nedenle alıcı kesmide çok kısıtlı bir kesme hitap eden araçlar bunlar.. Bu saatten sonra bu aracı zenginde almaz orta gelirliyide zorlar almaz kim alıcak işte zengin ile orta gelirli kesim arasında orta üst sınıf denilen ufak bir kesim var alırsa ancak o kesim alır ...
o yüzden türkiyede aşırı prestijli ama parçası dehşet pahalı ikinci eli zayıf motor hacmi çok yüksek araçlar bir anda zenginin elinden çıkdımı rakamları baş aşağı düşüyor.. çünkü alıcı bulamıyorlar...
Alfa Romeo 164
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Gecen aylarda aracimi yikatirken onumde STI vardi yikanan.. o arada bi charger birde challenger geldi srt8 . Asyali bi eleman indi STI onunmus basladik konusmaya... srt8 ler icin demedigini birakmadi, cok agirmis, o kiloya gore hantalmis vs..vs.. vs.. ne varsa japon ve almanda var diyede dip not Gecti. Ses tamamda performans olarak oyle abartili araclar degiller srt Ler. Ici bildigin amerikan, yani kalas. Tr de is yapabilir ama burada cokta tin denilecek araclar srt ler.
MiTo QV'ler
buda sunrooflu
onu biliyorum bende vette c5 vardı zamanında bir alacak karşılığı kısa sürede 6 ay falan ya 2003 ya 2004 falandı unuttum şimdi çok zaman oldu blazer vardı .. orda amerikanı çözdüm zaten.. iç aynen kalas istisnasız hepsinin içi cadillac belki ayrı tutulabilinir.. plastik malzeme kaliteleri kötü en iyisinin bile bir derece almanla falan kıyaslanamaz.. ama işte gel görki araçlarda bir karakterde var işte o v8 in homurdaması tatlı tatlı arabayı sallaması american muscle diyorlar ya oda ayrı bir dünya..
bu sanırım ülkeylede alakalı amerikalılar genelde fazla amerikan ürünlerine sıcak bakmıyor alman araçları italyan araçları onlar için daha elit klass.. avrupada amerikan araçları genel olarak daha değerli.. bazı ülkelerde italyan araçları çok değerli avrupa pazarında.. yıllar önce fethiyeye alman çift gelmişdi arkadaşın otele adamla sohbet ediyorduk adam alfaromeo hastası çıkdı bana eski alfalarının resimlerini falan göstermişdi.. :))
türkiyede karışık ama sanırım ağırlı japon alman amerikan diye gider.. bizdede biizm ürettiğimiz yerli araçlara kimse öyle çokda önem vermez..
Makyajlıya geçiş yaparsam alacağım kombinasyon net budur çok iyi - RR Vogue ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
500 C
‼ï¸VELOCE'DEN SIFIR GİBİ HATASIZ BOYASIZ 500C CABRIO OTOMATİK
İlan No: 438191492
Volvo XC90 T8 Excellence
Fiyat güzel,bi hinliği yoksa bugun yarın satılır
rr vogue
SIFIR TADINDA OTUR YANINDA YAT ÇİÇEK GİBİ KOKLA ANCAK BİR ARABA BU KADAR TEMİZDİR. ( PASSAT ) tam galerici agzı
2005 modelde iç kısmı makyajlandı.Ben kafamda direk 2012 makyajlama olayını düşündüğüm için dışının makyajsız olması pek önemli değil bana göre.2. sahibinden olması,yetkili servis bakımlı olması,gerçek vogue paket olması(ilanlar vogue yazıp hse olan araçlarla dolu)insan gibi kullanılmış olması,paralı adamdan olması önemli kriterler..
Dediğim gibi 100 liraya biterse güzel fiyat bana göre(şuan ki leş piyasa fiyatları için söylüyorum) @İbrahim33 4.4 benzinler o fiyatları gördü ama 2005-06 biniciye gelecek dizeller o seviyeye hiç inmedi.
Araba: 2003 E46 BMW 330xd Touring
Arabayı görünce tepkim :
http://i66.tinypic.com/9rptgl.png
Fiyatı görünce tepkim:
http://i63.tinypic.com/25hz86v.png
RR
2016 STARTECH BODYKİT ELEKTRİKLİ YAN BASAMAK ÖZEL SİPARİŞ BAYİ
İlan No: 436815091
(Semtin dedikodusu)
15 gün sonra asker olmasam alıp gizli gizli bineceğim b18 vti civic.
Mercedes 500 SEL
POSH MOTORS_1991 500SEL HATASIZ-MASRAFSIZ-TRAMERSİZ TAM DOLU
İlan No: 426960965
Zindan film yapıp binsem mi ?
Doğru .. Özellikle şu "insan gibi kullanılmış olması,paralı adamdan olması önemli kriterler.." şu kısmı ..
Bu kısmı oldumu zaten diğer kriterlerin hepsi otomatik oluyor.. ne P38 ler var hala resmi servis dışı özel servis yüzü görmemiş.. Ne L405 ler var şimdiden özel servis , kasap ustaların eline düşmüş..