W204 fl MERCEDES BENZ C180 amg
Bu kasa eskimez
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Printable View
Onların durumunu bilmiyorum. Çoktan satıldı onlar draglarda yarışıyordu bi ara sanirim bir tanesi 5-6 sene önce
Çogunun minciklanmadik yeri kalmadi. Ilk ladies cup yapiliyordu olur olmadik devrilen falan cok oldu. Ama yinede sakin kullanılmıştı diye hatirliyorum o dönem. Ben bi ara yaristim ilk geldiklerindr standart haldeyken. O dönem fena degillerdi. Şimdi iyice kötü durumdalar. Seneler geçiyor araçlar eskiyor normal.
Sadece Ümit Ülkü almadı. Çok sayida piyasaya salan var:)
golf7 high tsi dsg
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
rakamdan taşlancam ama kırmızı görünce dayanamıyorum napiyim :D
Bmw z4 M cok guzel garaj daha bi guzel.
2007 BMW Z4 M Coupe | eBay
Geri görüş halledilmeyecek bir şey değil, ama araçlar hem fiyat hem motor olarak kıyaslanacak durumda değil bence.
Kalp audi der mantık passat ( Fiyat ve motor farkından dolayı) Ama ikisi de güzel araçlar, hayırlı olsun diyelim.
Mitsubishi Outlander 2.0 Dizel. Hep yanlış zamanda çıkıyorlar ya karşıma bunlar :)
comfortline passat bu abi üstündekiler sonradan ekleme jantlar passatın (oem) jantlarından değil önde high led far var arkası halojen stop bi far sürmesi yapmışlar sadece,hayalet falanda sonradandır yüksek ihtimal geri görüş olmamasına takılma ekranda renkli animasyon çıkıyosa hiç gerek kalmıyo ama passatları takdir ediyorum trendline da bile anahtarsız giriş çalıştırma ve park freni var ama yağmur sensörü far sensörü yok :)
O segmentte premium araçlar içinde en iyisi benim gözümde, doluluk performansta.
Katılıyorum ama kesinlikle bu kadar bağlayacağımı sanmam
Segmentin premium bir tarafı var mıdır ?
Premium sınıfına aldığınız markaların sac jantla araba sattığı segmentte sizce premium'u yakalamak gibi bir hedefleri var mıdır?
@EOZDAG Bmw 116d : Lci:sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Vw golf Tdi: sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
İki araçta aynı fiyatlarda donanımda da bmw 1-2 tık daha önde böyle durum, diğer konulara girmiyorum bile yol tutuş yalıtım vb. şimdi neden gidip sürekli patlayan dsg'ye sahip vag grubu araç alayım.
Vw gözünde çok büyütmüşsün
Ben hiçbir aracı gözümde büyütmem hiçbirisi babamın markası değil hele hele para verip o aracı satın aldıysam arabanın kötü yanı varsa itin bir tarafına sokup çıkarırım o arabayı. ister s kasa olsun ister passat olsun
Yani senin gibi bir araca tapmam, Vag grubu sahibi
premium marka olup olmama durumu kişiye göre değişmez.
vw premium klasmanda değildir.
Konumuza dönelim ...
Favoriniz var ise paylaşın yok ise PM atın birbirinize ...
Zorla ceza verdirmeyin bizlere ...
Seat leon 1.4 tsi 125:sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
'fiyatı fazla ama' Merso w204 c200 komp:sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
'Yandaş müteahhit arabası fremium Vw Arteon:sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
2016 Subaru STI
İkinci el fiyatlarla karşılaştırmamak lazım, kullanıcı istedigi fiyatlar farklı olabilir. Sıfır fiyatları karşılaştırmak gerekir diye düşünüyorum. C segmentinde premium olarak görmüyorum diger markaları. Hepsi eşit gözümde. seğment yukarı çıkınca işler degişir orda hem fikiriz.
2015 VW PASSAT VARİANT 1.6 TDİ BMT HİGHLİNE DSG CAM TAVAN
Bu aracı almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı?
linkin doğrusu: sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Hocam koltukların orjinalde böyle rengi var mı bilmiyorum
https://i.hizliresim.com/jQM6ym.png
normalde bu şekilde sanırım
Yani tamamen ben yapsam niye yapardım böyle bir şeyi diyerek yorumluyorum; ya koltuklarda sigara yanığı vs. fazla idi, yada koltuklar ilanda yazan km'ye göre olması gerekenden fazla yıprandı, ortalardaki dikişler vs. attı kaplatması gerekti çünkü ön koltuğa bakınca sadece üstten kaplama atılmış gibi görüyorum ben ve bunu da ben yapsaydım altındakini saklamak için en ucuz maliyeti gözeterek yaptırır ve "zevkine" açıklamasının altına sığınmak içinde böyle bir rengi tercih ederdim ama tabi dediğim gibi benimki sadece halamın bıyığı olsa muhabbeti, zevkine yaptırmıştır yani. Ha araba baksam tercih etmezdim bu halde o ayrı :D
bence zaten vag grubunda bu döşemeler çok kirleniyo passat sahibi dayımda kendi stilini konuşturup bir kombin yapmış :)
Şu anki dikişlerinin yamuk yumukluğundan anlaşılıyor zaten sonradan kaplandığı. Arka ortadaki kısa koltuğun döşemelerindende anlaşılıyorki araçta koltuklara iyi davranılmamış anlaşılan. Bej-Kırmızı kombinasyonu hakkaten iğrenç birde ahşap eklenince içinde seyahat etmesi gerçekten zor olur.
b8 Passat Variant 1.6tdi dsg
R-line
Highline
İkisi de donanım olarak çok hoşuma gitti
Emniyetin sivil araçlarında passatların toplamında olan kadar çakar yok. Ne hayal ediyor bunlar ben anlamadım, sonra önünde durunca resmi sivil araçla “abi hebele hübele eğvle üğvle biliosn morq” oluyorlar.