Lamborghini Aventador LP 700-4 2013 Model 675.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 306559284
Şu sıralar en büyük favorim =)
Lamborghini Aventador LP 700-4 2013 Model 675.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 306559284
Şu sıralar en büyük favorim =)
Her daim en büyük favorim
Dodge Viper SRT/10
Cookies and JavaScript support required
@fthdrn Aynısı kaynımda var.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Gavur yapmış.
2016 Jaguar F-Pace
Marka Ferrari
Seri F355
Model Berlinetta
Yıl 1996
Mustafa sandal'ın klibindeki arabaymış.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
2014 vw scirocco
Ne kadar ele ayağa düşmüş olsada farklı renkleri her zaman göze hoş geliyor.
2015 OPEL Astra
O para bir üst donanım bulunabiliyor.
Astra K
Opel Astra 1.4 T Dynamic 2015 Model 68.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 275367536
Ilk sahibinden 43k milde e39 m5
BMW M5 Base Sedan 4 Door | eBay
yoktur, olmamasıda bana garip gelmiyor.
süpersport bir aracı adamlar istanbul dan bodruma çekiciyle yolladıklarında daha ucuza mal ediyorlarsa neden 100 bini geçsinki o araçlar.
meseleye sadece benzin parası değil, bakım masrafınada bakmak lazım.
hepsimi yani? Yaz aylarında perşembe cuma akşamları çeşme otobanı 34 plaka Ferrari - porsche - Lambo kaynıyor bunlar narlıderede çekiciden inen tayfamı![]()
Artı olarak Ferrari ye binecek maddi güce sahip insanların bakım parasını yada benzin parasını düşünmeside bana pek mantıklı gelmedi..
Bende olsa binmeden duramam mantığı belkide böyle düşündürüyor bilemiyorum.
İthal edilirken 0 km denilip 3 4000 kmden düşürülen ferroların tr de de km yapmıyor gözükmesi normalyurdum esnafı sever öyle şeyleri
Sadece benzin parasından olduğunu sanmıyorum...sonuçta sert spor arabalar. Niye 700 800 km ne olduğu bilinmeyen yollar çukurlar ve tümseklere heder olsunlar ki?
Açıkçası bakım parasından değil de uğraşmak istemediğimden çekiciyle gönderirim ben de. İlla bir araçla gideceksem totom rahat etsin isterim. bu range olur x6 olur vs vs.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)