Sizin tercihiniz olabilir ama binlerce liraya araba satip 20 30 tl lik yakiti aramak bence dogru degil. Hicbir aracimi ceyrek depo altinda aliciya teslim etmedim. 2 tanesini pazarlik bitmesine ragmen full depo verdim. Aldigim araclarda isik yanik teslim aldiysam az küfür etmiyorum. Ayni sekilde golfu sifir km olarak bayiden aldigimda erisim mesafesi 15 km gosteriyordu. Vw satis mudurune hic utanmiyor musunuz araci bu srkilde teslim etmeye dedim. Belki benim yakit aldigim yer daha uzak ise dedim. Hicbir sey diyemedi. Yine bir tanidigim borusan 2.elden aldigi arac petrole varmadan yakiti bitip ariza lambasi yakti, donup agizlarina tukurdu hakli olarak. Yani 20 lirayla fakir olmazsiniz, depo dip bitik arac satilmaz...
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
resim çekildikten sonra almıştır yakıtı ? ben sırf aynı benzinciden aldığım için zaman zaman ışık yanık 10-15km yol yapıyorum ilan vericekken o an çekebilirim resmi yani soylediklerinizde haklı olabilirsiniz ama resimden bu şekilde yargıya varamazsınız
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
galericilerin çoğu benzin almaz ışığı yandı yanacak gezer satılık araçlarda hep böyle gördüm nie bu kadar abarttınız anlamadım ? gayet normal bende satacağım aracı full depo mu veriyim alırken kaç kişi full aldı acaba söylersiniz doldurur o ayrı ama bunda art niyet aramanız yanlış çok uzadı ışık yanmış da ayar oluyorlarmış da kimseyi ilgilendirmez arkadaşın dediği gibi belki sonra aldı hemen çamur atmayın !
Ben arabayı aldığımda menzil 0 km gösteriyordu. Burdan gören varsa Lion Motors 'tan biri kınıyorum![]()
Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı
İtiraf ediyorum... Araba satmak için 3-4 defa deponu doldurum dedim
Huyumdur, parça parça almam, direk fullerım... çok defa depo dolu saatım, 3-4 tanesinde ise tepeleme doluyken verdim ve bu araçlar genelde 70litrelik depoya sahip olan volvoyduDepoyu fullediğim zamana denk geldi
Az değil, bugunünm parasıyla 350ye yakın! bir tanesinde LPGde fulldü hatta!
Genel anlamda yakıtımın bittiği zamana gelirse de, kendime küfrettirmemek için en azından 3te1 depo yapar öyle veririm araçlarımı...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
son zmanlarda bu kadar iğrenç bi seat görmemiştim gözlerim kanadı
Arkadaşlar adam kendi arabasını paylaşmış yorumlar yapıcı olsun nüffen![]()
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
G500 4X4
Loading site please wait...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)