Neziroğlu wars
Printable View
Neziroğlu wars
Kafa karışıklığı olmuş ben ilk elden bilgilendiriyim sizi.
A45lerden zamanında sanırım 5 yada 6 adet aldık. 40-50 km kullandık ve satışa çıkarttık. Şuan satılık ve 40-50km de olan araçlarda o araçlardır. Vural Bey'in garajındaki otomobil halen garajında durmaktadır ve satılık değildir.
Bu insanların sorunu ne anlamıyorum gerçekten. Mesaj yazdım adama km 31.000 görünüyor kadran km si nedir ?
Rektefiye mi oldu. 14 defa el değiştirmiş alan satmış araç diri duruyor bir sıkıntı mı var diye. Son fiyat nedir, iyi müşteriler yazmışım.
Gelen cevap "iyi araştırma yapmışsınız hocam, bide benim vergi borcum falan var mı onlara da bakabilir misiniz"
Buna ne desem boş. Ne alırken ne satarken edep adap bilemiyoruz biz toplum olarak.
Bekar olsam ve eskisi gibi vaktim olsa şahane bir turbo projesi yapılabilirdi :)
2001 BMW 3.30İ SW MANUEL
BMW / 3 Serisi / 330i / Touring / 2001 BMW 3.30İ SW MANUEL 160.000 KM DE SUNROOF 4 PARCA BOYA sahibinden.comda - 614049072
Ben aracı acil satacağım diye 20 bine düşürdüm, öyle acil masrafı falan da yoktu. Güya hızlı satılsın diye yazdım.
Herif bana ne yazsa beğenirsin, " kardeş aracına 16 veririm, o da beğenirsem, düzgünse yani"
Resmen bana durduk yere ayar vermeye kalktı. "Ben sana 16 vereyim önce selam sabah vermesini öğren" yazdım, bir daha yazmadı.
Öyle aptal mesajlar geliyor ki insan çıldırır.
Sırf böyle tipler yüzünden arabayı kümeste yapsam, yansa da üzülmem artık. Araç fiyatı düştükçe böyle vatandaşların mesajları daha da artıyor.
sw fetişizmine geçtik anlaşılan :D
@Tholl-ga mumbar dolması yiyor heralde :D
alternatif olarak arabam.com bakayım dedim
Galeriden Mazda CX-3 1.5 Power 2015 Model İstanbul 65.339 km Beyaz - 10064019 | Arabam.com
direksiyona ne olmuş öyle km'ye göre hiç normal değil. koltuklarda ha keza
Mazda cx3
Opel / Vectra / 2.0 / GT / Hatasız boyasız tramersiz sahibinden vectra GT sahibinden.comda - 624535520
Araçla ilgili görüşleriniz nedir ?
insanımız hakikaten edep nedir konuşmaya nasıl başlanır bilmiyor. araç için mesaj atıyor "tramer?" yazmış. ulan insan bir selamlar, merhaba, vb kelime yazar ya da "hocam trameri ne kadar?" yazar direk tramer demek nedir ya. zaten böyle adamlar almasın arabamı mesajda böyle saçmalıklar yapan araç başında neler yapar.
Bide ilanda herşeyi yazmışsın boyalar değişenleri. adam hala mesajla boyaları nerde yazıyor. ilanlara nasıl bakıyorlar anlamış değilim.
Şuan aracımı satıyorum, bu forumda da ilanı var. Sahibinden deki ilana da açık saçık ne varsa yazdım. Biliyorum ki bunu alacak adam parayı sokaktan toplamıyor, bilgi istemek hakkı.
Adam belki şehir dışından gelecek, belki ben gibi vakti çok kısıtlı, izin alamıyor. Milleti sağdan soldan getirip hakkına girmek ne kadar doğru ve etik ?
Mondeo 2.0 AT
Ford / Mondeo / 2.0 TDCi / Titanium / MEMURDAN BAKIMLI KULLANIŞLI KACIRILMIYACAK MONDEO GHİA sahibinden.comda - 539882058
Ekonomik favoriler.
Toyota Carina
Toyota / Carina / 2.0 / GLi / MOSTAR,DAN TOYOTA CARİNA 2.0 MANUEL VTS LPG KISA VADE OLUR... sahibinden.comda - 556243418
Mazda 6
Mazda / 626 / 2.0 / mazda 626 92 model 174 binde sahibinden.comda - 619604810
626'lar eskiden 7000lira idi 2ye katlanmışlar.