Alfa 156
Loading site please wait...
Printable View
Alfa 156
S500 : Loading site please wait...
Fiyatta anlaşırsam muhtemelen bu hafta alacağım çok istediğim bir araç ; favorisinde , tanıdığında temiz seceresi belli araçlar var ise cuma gününe kadar değerlendirebilirim :D
Uzun zamandır satılık olan bir tane var. Donanım kurtarıyorsa bakmaya değer bence.
W140 S 500
69 Impala
2015 passat variant comfortline 1.6 tdi dsg
araç ilanlara göre çok mantıklı geldi bana. Beyaz araçları normalde sevmiyorum ama sw araçlarda cam tavan ile beyaz çok hoş gözüküyor.
5.20i
Tam istediğim dolulukta araç :)
'95 BMW 520i Touring
Orjinal bi jant atıp krom eklentileri söküp manuele çevirip içini komple M5 yapsak beraber çok güzel yaşlanırız senle.
Benim istedigim, Premium paket + olarak Harman Kardon olmazsa olmaz.
126 BİN TL GOLF'E VERMEK ??? ARABA PİYASASI NEREYE GİDİYOR HOCAM :D
Golf baya baya dolu gelmiş.Elektrikli ısıtmalı koltuk falan var.
Adam golf gti parasına dizel almış.
Golf 6'larda ağzına kadar doldurunca 108 küsüre geliyordu. Beyaz keyless hariç dolu dizel otomatik 107'ye teslim edildi bayideyken. Ben o sabah golf r spor koltuklu için 109'a pazarlık yaptım.
c segmentının ayarını bozan araba golf, hep onun yuzune fıyat artıyor:)
520İ arayanlar baksın bi :D şaka yok para olsa gider bakardım buna :)
İlk kez bir ilan paylaşmak istedim.
2014 SKODA OCTAVIA vRS
ŠKODA Octavia Combi RS - Genel Bakış - ŠKODA
aynen moruk koltuklar efsane ama
Hesaplı e46 compact.
Motor sorunsuzsa 2-3 bine eksiği gediği giderilir herhalde.
Skoda octavia 2.0 TSI Combi 1-2 tane satılık'da vardı bir ara dizel olarak.TR'De alan var :) İlerde çok kıymetlelebilir :)
Bir bmw kaza yapıp adam akıllı toplanmazsa 10 bine sadece 1 ay binersiniz hee onuda yetkili serviste düzeltirmeye harcarım diye düşünüyorsanız @Berkan abinin yazısına yetkili servis alıntı yapar ahuhaha :D temiz 20 bin ister servis ama hiç bir zaman dikiş tutmaz 30 daha verip kazasızını almak daha karlı olur.