e46 328i 62bin km. Donanım ve kondisyon gayet iyi, fiyatı yorumsuz.
Loading site please wait...
Printable View
e46 328i 62bin km. Donanım ve kondisyon gayet iyi, fiyatı yorumsuz.
Roll Cage:soru:
Impreza WRX STI
Kıbrıs Araba 2006 Subaru Impreza WRX STI ilan 127463
Celikkaya Motors -
KKTC
fiat Uno turbo Mk1
Not: bunda yazdım umarım afettirir :p Yazmayı unutmuşum mobilden girmiştim :/
E46 3.28ci
Uzun zamandir satilik ,gecenlerde indirime gitti bir miktar.hos farkli bir hafta sonu araci olabilir.
Klasik fiat
V40CC T3
1999 Mercedes-Benz CLK GTR AMG, Recklinghausen Germany - JamesEdition
Ah ah... bir tane de bende olsa :)
Koltuk kılıflarını nereden aldınız acaba ? çok hoşuma gitti bende alfaya takarım. birde cam rüzgarlığı taktık mı off değme keyfine :)
hangi esnaf buna binebiliyor yahu. buna binebilmek için ya müteahhit çocuğu olacaksın , ya dededen babadan kalma toprak zengini olacaksın yada licede kimyagerlerin olacak.... :)
araba tek kelime ile muhteşem ama :)
Bizide harcadın koray abi :D :D
Dükkanı kurşunlanan ama Cuma hutbesinde en önde oturan Doğu kütüklü esnaf abilerimizin kombinasyonu - RR Vgoue : Loading site please wait...
Yavru yarın kalmalı yapalım arabası
f-type:Loading site please wait...
Hamann Porsche Cayenne 3.0 tdi
Golf 7 1.2 110'luk
Guiletta 1.6 JTD
Renk beyaz yazmışlar ama daha çok gri gibi duruyor. Renk harika. Doluluğuda güzel. 70e falan alınırsa güzel olur.
fiyat çok yüksek , + deri olmadı mı olmaz :)
Bunlarda koltuk soğutma var mı? Yazın nasıl dayanılıyor o deriye ? :D
derileri kaliteli olduğu için sorun olmuyor , mersin gibi sıcak bir yerde bile rahatsız etmiyordu beni.
Deri koltuk kadar saçma bir donanım görmedim ben hayatımda. Yazın pişiriyor insanı, kışın ısınana kadar donduruyor, hiçbir anlamı yok benim gözümde.
Tek artısı temizlik konusunda daha rahat kumaşa göre.
bu aracın sahibini burdan tanıyan birisi vardı kim di acaba?
99 honda accord
Honda Accord 2.0 ES 1999 Model 29.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Bej renk - 332590204
Hakiki deri sıkıntı yapmaz nefes alır mesela bmw de nappa deri gibi..Ama suni deri felaket terletir..
S60 T4
direksiyon biraz yıpranmış ama içi çok güzel ya. alfa 159 Loading site please wait...
2013 Mini Cooper 1.6 D
Nasıldır bu araçlar? İkinci elde değer kaybedermi? Düğünden sonra ev alana kadar değer kaybetmeyecek birşey alma düşüncesindeyim.
A4 B5 TFSI
Passat Variant 1.4 TSI Highline 2012
Renk çok güzel, keşke içi bej olsaymış
Colt Cz3. 23.5 dan düştü 20 gibi biter diye düşünüyorum. Coil - Mercekli far - jant ekstrası hoşmuş.
yeni 5 serisi ne zaman gelicek bilgisi olan varmı? birde borusandan 5 serisi için fiyat alan oldumu şuanki kasa için
Ben geçen sene aralık ayında 17K Hasar kayıtlı olanını (Tüm işlemleri serviste yapılmış çok düzgün araçtı) 21'e sattım.
Ekstra brc lpg - jant - yay vardı. 100K civarındaydı.
Kronik demeyim ama klimasına iyi bakmak lazım. Dış trim parçaları biraz pahalı eksik/kırık çatlak olmaması iyi olur.
El freni düğmesi kırılır en kronik sorunu bu. Teyp tuşları soyulur. Yalıtım zayıftır içeri birazses alır.
Orj. lastikleri 45 yanak ondan dolayı biraz serttir. Ama taş gibi arabadır. 2008 sonrasının jantları daha güzeldir ve direksiyon altında teyp kumandaları vardır.
Ben çok memnun kalarak sadece yağ-filtre bakımı ile kullandım. Piyasası ağırdır uygun alıp uygun satmak lazım.
Ederi hakkında fikir beyan etmem doğru olmaz ama kendi aracım satılsa 20 teklif ederdim.
Üzerindekileri yaparım desen 2-3 arası harcanır gibi duruyor.
Motordan pek anlamam ama motor için verecek param olsa yarın gider alırım
Ducati Monster
R58 Mini;
Ara sira Maslak'ta gordugum ayni kombinasyonda var, bu da olabilir. Zimba ya dupeduz masallahi var.