Sevdim buni
sıfirdan farkı fiyati lava mavi ATECA
İlan No: 408408645
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Ateca fena durmuyor, özellikle haki benzeri bir rengi var gayet hoşuma gitti. 3008 ve tiguan'a karşı pek tutunamadı. Eskişehirde çok sayıda 3008 var diğer illeri bilmiyorum ama.
Bu kasa ve 2.0TDI acayip hoşuma gitmeye başladı da fiyatları yüksek kalıyor. 1.4TSI 70-80 arasına full olanları mevcut. Aradaki farka değer mi düşünmek lazım.
Tiguan
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Vallaha bu kadar az kullanılmış araba kozmetik olarak tertemiz oluyorda, mekanik açıdan çok sıkıntılı oluyor araba.
Aynısı bizde vardı, 2001 Astra G 2013'de 100 bin kmde yoktu araba, boya-hata-kusur yoktu, baskı-balata 90 binde değişmiş, triger 80 binde değişmiş, Fren balataları 85 binde değişmiş.
Kullanmaya başladığımın ilk 2 ayında 2 kere yolda bıraktı, triger kayışı kavlamış koparttı kendini, debriyaj alt merkezi boşalttı, fren yapınca direksiyon titremeye başladı anladık ki balatalar eğilmiş soğukta o kadar yatmaktan.
Kendim piyasa fiyatının üzerinde ki arabaya yine ağır bakımını yaptırdım günlük kullandım arabayı, uzun yola da gittim 3 sene sonra 230 bin kmde sattım, Bakımdan sonra 130 bin km boyunca tek bir kere teklemedi bile.
Bu yaşta bu kadar düşük kmli araba almak gerçekten kumar, emin olun işleyen demir pas tutmuyor. Mesela ben hususi 600-700 bin km gören albea-linea hiç görmedim, bilmiyorum. Taksilerin çoğu çok rahat 500-600 bin kmleri görüyor çünkü günlük çalışıyor motorlar.
Bu aletler çalışsın diye üretilmiş bakın Küba'da ambargodan dolayı yeni araç yok, hala 50-60 model eski amerikanlar ne güzel çalışıyor. Askeriyede hala 1945-1950 model Unimoglar düzenli olarak çalışıyor, çalışır. Operation and Maintance maliyeti görece olarak fazladır ama çalışır.
Eskiden şeyler vardı, bilgisayar çok çalıştı bozulacak diyen teknoloji özürlüsü insanlar. Bilgisayar zaten çalışmak için üretilmiş,1. nesil plazma televizyon mu bu ampul saati olsun. 15-20 yaşında ki arabada düşük km araçların sorunsuz olacağını düşünenlerle bunlar aynı kafadalar gerçekten.
2001 Renault Laguna
Hala bakmaya doyamadığım araçlardan birisi. Gerek tasarımı gerekse donanımı gerçekten çok güzel.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
lagune , safran ikiside o yıllarda doluluk açısından harika idi.. Ama ne yazik ki sürüş zevki sıfır bu araçların.Koltuk oturma pozisyonu , direksiyon kullanımı , gaz tepkisi vs bu kadar ruhsuz olabilirdi.. Tabi o yıllarda ki civic , accord , mazda 323 , 626 gibi araçlarla düşününce böyle..
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
PAYLAŞTIĞIM ARAÇLAR HASAR KAYITLIDIR.
A6 2.0 TDİ
520d
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)