Hyundai i30 1.6. CRDİ Elite
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
55 civarına alınabilir gibi geldi güncel piyasa değerlerinde. Donanım seviyesi açısından mutlu eder gibi geliyor. Ciddi ciddi düşünmeye başladım focus yerine. Alınır bir araç mıdır acaba
'14 Seat Leon TDI
Yenilerinde eat6 tam otomatik var.
Elinde bildiği araç bindiği araç olanlar, araba değiştirmeye kalkmasın bu dönemde, zira ya katil olur ya kafayı yer. Çok değişik bi ülke olmuşuz gerçekten hayretin hayreti oluyo insan bu ikinci el piyasasında..
37 ye ilani olan civic ies varsa o da olabilir
Bu arada ies parasina dizel otomatik bravo alabiliyosun. Hangi aklin mantığın ticareti bu
a3 sedan dizel otomatik favorisi olan var mı
Lincoln LS
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
David Norton’s turbocharged 2002 Lincoln: What a Luxury Performance Car Should Be - Hot Rod Network
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
@ahmetbaha-drs Bu arabayı görünce aklıma hep eski kasa Elantra geliyor.![]()
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Arabayı ben sattım, sağ ön çamurluğu değişik fakat boyasız yazılmış haberiniz olsun.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)