Opsiyonlamış biri hemen. dod'un sirkülasyonuna hastayım. Bazı bayilerin hinliklerini saymazsak gayet temiz ve hızlı ticaret yapıyorlar.
Printable View
2016 Ford Edge
Fiyatı yanlış mı yazmışlar dedim ama, hakikaten bu paraymış. 350.000 TL verip alınacak yer yüzündeki son araçtır yüksek ihtimalle.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
HAhahahaha dreksiyona bak 50 bin tllik focus dreksiyonu :D
basik araba gorunce = farzet ki tayfa. isterse ciddi pahali bisey olsun
haliyle eos rezalet. hani tadinda bassa tamamda yerleri silme = farzetqiiiiii
bos gecmeyelim parasindan fazla tipi var spec v2 : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Günahlarini almayayim ama bu kurumsal ikinci elcilerde ne zaman kupon araba olsa opsiyonlu açılıyor ilanlar.Gecen sene de Borusan Ataşehir'de ikinci elinde bir arabanın fiyatı bir anda %10a yakın düştü, sabah fark edip aradım, en fazla 10 dakika gecikmişimdir, satıldı dediler.Bazı ilanlar Yolunda A.Ş.Takip ettim bir araba da daha aynı şeyi yaptılar sonrasında.
Zamanında 12-13 bine dahi satılmayan 1.6 bravo 22bine sırf kmsi 5 haneli diye favoriniz mi? Konu ciddi saptı yahu rayından.
Bir aracın sizin favoriniz olması için mantıklı bir yanı olması lazım BENCE. Ya hedefinizdedir, ya fiyatı makuldür ya doluluğu beğenilmiştir ya da başka herhangi bir etken. Sırf kmsi düşük diye diğerleriden 6-7bin üstü yazılmış araç neden favori olur ki? Baktım şimdi fiyt aralığı zaten açılmamış. Derdim önceki sene fiyatına göre fazlaya ilanda olması değil. Sırf km düşük diye piyasasından binlerce tl yüksek yazılması zaten bu aracın önceden dahi çok alınıp satılan araç olmaması ama buna rağmen kıskanma favorilerini paylaşta paylaşılması. Umarım anlatabilmişimdir.
feleği çemberinden geçmiş xxx kmli 1.4is civic hblerin 25 ettiği piyasada 22lik bir fiat tek kapı bence favori olur çok rahat.
Hocam siz favori ilanlardan sorumlu bilir kişi değilsiniz,yönetici de değilsiniz ve kimseye ''konuyu saptırdın'' diye ithamda bulunmamalısınız,isteyen istediği ilanı paylaşır burada..Km'si düşük bir arabanın meraklısı için favori olmasıda gayet doğal birşey..Fiyat ise herkesin farklı yorumlayacağı bir konudur,günümüzde hiçbir arabanın fiyatı normal değil..
Bunun farları, panjuru neden farklı?
Mercedes 230e