Eskiden görürdüm bu tip araçlardan. Farı aynı da kaputtaki panjur farklı galiba. Eskiden de beğenmezdim, hala kötü duruyor.
Printable View
Her neyse yazarak uzatmak istemiyorum. Herkes kendine göre haklı sanırım.
Bir diğer mukayese konusunda öneren baya olmuştu lakin çok kullanıcısı olmadı sanırım bu daelim s3 advancelerin. Hem ilanlarda sayısı çok az hem değerlendirme videosu çok az.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Farlar orijinal ama C126 sec kaput var sadece :D Kimisi beğenir ama hiç sevemedim şu halini. Boş geçmeyelim ;
Alfa GT
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
e90 320d m performance
Fiyatı 120'den 105'e çekti.
2014 ve üstü düşük km 2.0 dizel otomatik günlük bineceğim araç arıyorum , F30 320d Lci , A4 , Superb , Passat 240lık bu tarz veya alternatif öneriler alabilirim önceliğim 0'dan pahalı satılmaya çalışmayan araçlar eş-dostta da varsa değerlendirebilirim .
Bu tarz bir araç düşünüyorsanız ve klima olmaması sorun değilse kesinlikle tavsiye ederim bakıp incelediğim bir araba sahibi yaşlı bir amca ve gözü gibi bakmış ( sahibiyle de o zaman tanıştım öncesinde herhangi bir tanışıklık veya herhangi bir ticari çıkar söz konusu değildir )
Mercedes 230 E '86
her sakallı deden olmayacağına göre her basık araba da farzetki, matkaps, vırrık cırrık cart curt tayfası olacak diye bir kaide yok
eos bizim kendi keyfimize göre yaptık, ister süründürür ister monster truck yaparız. herkesin düşüncesine saygımız var ama niteliksiz yorumunu kendine sakla
mercedesin fiyatı gorunce bi piyasasına baktım 2015 te
bu linktekinin aynısını 42bin e satmıştım dursaymış iyimiş valla :D
Elde duran her araba kar ettirdi. İnsanlar daha çok bindi kmler yükseldi, daha çok hırpaladı, arabalar daha da yaşlandı ama tüm araçların fiyatı neredeyse %50 arttı herhalde bir tek bizim ülkemizde olur bu durum :) Neyse boş geçmeyelim kuş serisi parasına :)
1.2 Palio '04
Bu paralar etmez ama trafikte denk gelme ihtimali nadir araçlardan, fiat 500 gibi değil. Çok hoşuma gitti dizel ve otm olması ayrı iyi olmuş.
ds3 mcp
vakumlu kapı elektrikli bagaj vs donanım güzelmiş
F30