60-70 bin arasında çok iyi seçenek valla listeme aldım alternatifleri uygun bunda fiyatta ucmuşlar :D
Printable View
Beyler düşük km boyasız 160'lık dsg ya da manuel bixenon cam tavan olmak zorunda mantıklı olarak gördüğünüz favoriler var mı ?
o zaman passat 4 motion favorilerimiz gelsin
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Ben 200-250 bandında başka bir araba düşünemiyorum donanım konfor yol tutuş performans olarak çok beğendiğim bir araç
1 Araç , 2 İlan , 2 Satıcı :soru::soru:
200.000 TL'ye Passat görünce Tayyip gibi Fiat kullan, para harcama diyesim geliyor.
Videosu bu ;
Porsche 'ye binmeyin Fiat'a binin :D - YouTube
Porsche kullanma VW kullan demiş de, VW parasına Porsche alınıyor.
harika nitelikli yorumunuz icin tesekkurler sayin monster truck. burasi acik bi ortam olduguna gore herkes dusuncesini ozgurce aciklayabilir. ulkede ne hikmetse kimse artik kimseye dusuncesini soyleyemez oldu ondan sonra aglarsiniz bastakiler niye boyle diye. sizin daha "yaptiginiz" arabaniza elestiri gelince kaldiricak kapasiteniz yok bastakiler ne yapsin. rezalet bi araba yapmissiniz bu arada tekrar soyliyim agir farzetki.