adamin attigi fiyat araligi 100-120 tl, adama 180lik araba oneriyosunuz. yapmayin etmeyin sonra da laf gelince hemen atarlanmalar
adamin attigi fiyat araligi 100-120 tl, adama 180lik araba oneriyosunuz. yapmayin etmeyin sonra da laf gelince hemen atarlanmalar
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Passat GTE Benzın-Elektırık
Volkswagen Passat Gte 1.4 Tsi 218 Hp Dsg - 173410239 - DOD - İkinci Elde Guven. Garantili 2. El Araba, Arac, Otomobil sitesi
Bayı tarafından getırılen tr iki adetten bırı oldugu soylenıyor. Yakıt tuketımı 1.7 litre olarak verılmıs
Arac hakkında bılgısı olan varmı?
Nette bıraz arastırdım fakat tam fıkır sahıbı olamadım.
Sadece elektırıkle 50 km menzıl yazıyor fakat ortak kullanımda 1.7 lıtre karma tuketım verısı var. 50 lıtre depo ıle 3.000 km uzerı yapması gerekır ama menzılde 1100 1200 km arası yazmıslar.
Bu doluluktakı avrupa fıyatı 60.000 paund cıvarında alınabılır bır arac gıbı gorunuyor.
Bılgısı olanlar paylasırsa sevınırım.
Paylaşıldı ise affola...
Buna Bakarken
BMW 3.16i
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Bunu buldum
BMW 3.16i
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline...
Freelander hakkında bılgısı ve fıkrı olan varmı
Land Rover Freelander 2.2 Td4 Select 4Wd Auto - 173408329 - DOD - İkinci Elde Guven. Garantili 2. El Araba, Arac, Otomobil sitesi
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
@onursumer kompakt suv kategorisinde şu sıralar benim favorim kugalar. Bilhassa st line paketlisi çok yakışıklı ama senin bütçeyi biraz aşıyor sanıyorum. Ancak düz paketlerin şu fiyat civarında cam tavanlısını bulursan bence çok mantıklı bir seçim olur, dizel otomatik kombiniyle.
Kendimde hyundai kullanıcısıyım ama bi gerçek var, hyundainin marka imajı hala bir miktar düşük. Ford bile bir nebze üstte. Yakıttaki müsrifliği de cabası.
"Korkmadık, savaştık"
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)