şu simetrik hatalar bi tek beni mi şüpheye düşürüyor[/QUOTE]
bende farkettim ancak açıdan olabilir diye ses etmemiştim
Find what you love and let it kill you
beyler biraz fikre ihtiyacım var
kendi şirketimde günlük iş için git gelde kullandığımız bi i30 cw var artık değiştiricem 4x4 daha konforlu birşeyler bakıyorum açıkcası
1 seçenek hiçbir fikrim yok ama
2.0 tdi 4x4 tiguan nedir ne değildir kullanan bilen ?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
2. en büyük hatta aklıma direk yatan
tucson 1.6 tgdi 4x4 yakıtı çok düşünmüyorum çünkü git gel 20km ve 2.0tdi ile aylık çok birşey farketmicek benim için
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
2.0 tdi de 9lt den aşağı yakmaz sanırım birinin yıllık mtv si 1000 civarı diğerinin 2200 olması lazım
günde 20km maksimum ara ara 50 olur uzun yol yaptığım oluyor ama onda zaten yakıt hepsinde az
vw de uzun vadede yaşama ihtimalim olan sorunlardan emin değilim servislerden hiç memnun ayrılmıyorum hep kafamda soru işareti bırakıyor yoksa tiguan çok hoşuma gidiyor
hyundaide ise garanti vs gibi şeylerde kafam rahat vs oluyor otomatik ve düşük km garantili araç alıyorum aslında kararımı hyundai den yana verdimde birinin tiguanın + sı şu demesini bekliyorum![]()
135
├┼┼╕
246R
DSG insanın beynini yiyor sürekliHaklısın valla. Keza serviste sıkıntı yaşayan insan sayısı gitgide artıyor.
2013-2014 2.0 Atmosferik Forester bakabilirsin. Misal
Bir arkadaşımda 4x2 Amarok ve 4x4 Tucson var. Tucson Amarokla aynı şartlarda 2 2.5 lt fazla yakıyor. Amarok ekstra 20 jantlı sadece. Ben tercihimi Tiguandan yana yapardım. 6 ileri dsg çok sorunlu sayılmaz. Hatta bulabilirseniz Rlineı çok güzel. Ayrıca Tiguanın 1.4 Tsilarının fiyatları dizele göre epey uygun.
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
Ben bu klasmanda araç baksam direk şunu alır geçerim heralde. Bahsedilen araçlardan biraz daha küçük ama şanzıman kalitesi 4x4 yeteneği çok güzel. Bi ara arkadaşıma çok baktık, fiyatta ötürü gidip yeni kasa 2008 aldık.
2017 Suzuki Vitara 1.4 S
Tiguan'ın bu kasası inanılmaz çirkin geliyor bana. Bir türlü sevemedim. Tiguan'ın tek artısı ufak bi fark da olsa az yakacak olması.
Tucson'a artı olarak ise en basitinden;
-Yeni model
-Donanım çok daha fazla
-Vergi daha düşük
-Garantisi devam ediyor
-Bakım masrafı çok daha düşük
Mesafeler bu kadar kısaysa ben Tucson tercih ederdim.
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
Mercedes E180 AMG fiyatı yüksek ama hoşuma gitti
İlan No: 504724456
tek tek alıntı yapmadım herkese teşekkur yorum için
kia listemde hyundai ile aynı araç zaten , skoda iyi güzelde 60-70 bin tl fazla vericek hiçbir artısını goremedim ek olarak ortalama 3-4 sene biniceğimi var sayarsak iş yerinde bana dünya sorun açıcakmış izlenimi var malesef zaten o rakamlara çıksam quatro audi alırım![]()
uzun vadede tucson çok mantıklı gibi duruyor yakıt dediğim gibi ikinci planda olduğundan sanırım hyundai doğru tercih olucak benim için
fume içi kırmızı deri denk getirirsem tadından yenmez sanırım
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)