bence zaten vag grubunda bu döşemeler çok kirleniyo passat sahibi dayımda kendi stilini konuşturup bir kombin yapmış![]()
bence zaten vag grubunda bu döşemeler çok kirleniyo passat sahibi dayımda kendi stilini konuşturup bir kombin yapmış![]()
16’Bmw 320i 40th Year Edition
23’Dacia Duster 1.33tce Journey
Şu anki dikişlerinin yamuk yumukluğundan anlaşılıyor zaten sonradan kaplandığı. Arka ortadaki kısa koltuğun döşemelerindende anlaşılıyorki araçta koltuklara iyi davranılmamış anlaşılan. Bej-Kırmızı kombinasyonu hakkaten iğrenç birde ahşap eklenince içinde seyahat etmesi gerçekten zor olur.
b8 Passat Variant 1.6tdi dsg
R-line
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Highline
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
İkisi de donanım olarak çok hoşuma gitti
Superb
Emniyetin sivil araçlarında passatların toplamında olan kadar çakar yok. Ne hayal ediyor bunlar ben anlamadım, sonra önünde durunca resmi sivil araçla “abi hebele hübele eğvle üğvle biliosn morq” oluyorlar.
.
bmw 116d
boyasiz kazasiz deniliyor ama on kaputtaki cizgi bitek benim mi gozume batiyor
Çok zengin olsam şundan bi tane alıp sürmek isterdim. O homurdanma yok mu, ara gaz vere vere süreceksin![]()
Mercedes Benz O 303 V8
Arayan varsa fiyat güzel sadece biraz uzak.
Golf 7 140 tsi highline
HAKKI OTOMOTİVDEN MACAN 2.0 252 HP DOĞUŞ ÇIKIŞLI
İlan No: 497496272
Araçta 2 parça boya mevcuttur 1parça boya sürücü koltuğundadır
16’Bmw 320i 40th Year Edition
23’Dacia Duster 1.33tce Journey
Koltuklar orjinal değil. Hadi onu geçtim bana pek çirkin geldi
Sonradan yaptıran çok fazla insan var aslında. B8 ilk çıktığında istanbul art car'a uğramıştım. Sırada çok sayıda passat vardı. Hepsi siyah iç döşemeydi. Taba, koyu kahve, kırmızı ve siyah renk yapılıyordu içleri.
İlla deri isteniyorsa iç döşemesi siyah renk alınıp kahve, kırmızı, siyah falan yaptırılmalı. Açık renklerde tonlar pek uyuşmadığından renk farklılığı çok göze batıyor.
Hasar kaydı yok , Boya bel altında bir kaç parça , Fiyatta cezbediyor insanı ama ...
VİZYON'DAN BİR KAMPANYA DAHA BMW X5 3,0 DİZEL
Corolla SW 1.6 XEI
400binde olduğuna inanmak güç, 50bin kmlik arabalardan temiz duruyor![]()
Reisim estafurullah 4540 her zaman emrinde biliyosun sahte polislerimizle her zaman hizmetindeyiz, 26 liraya dikiyolar biliyosun@gayrimesrumonaco @aliekberakgunolumsuzdur
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)