premium paket f10+nbt 150'ye alınsa fiyatı iyi gibi çok durmaz bence
bmw 520i f10 premium
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
16’Bmw 320i 40th Year Edition
23’Dacia Duster 1.33tce Journey
canlı gördüğüm için söylüyorum gerçekten bir daha baktıran cinsten ama şu jantlar ve fiyatı abartı olmasa düşünülebilir...
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
@mcanx
Bu araç daha evvel paylaşıldı, benim de ciddi favlarımdan. 87'den 81'e çekti fiyatını. Biraz daha tenzilat yaparlar illa ki.
Arkadaş önden çeker derken quattro olmamasına değinmiş. Hem motor-şanzıman kombinasyonu hem de yol tutuş daha iyi olsa gerek e60'ta. Aratır yani eskiyi. Ama quattro olursa iş değişir.
japonun japon oldugu zamanlardan gelsin bu favimda.
nissan maxima
Bmw 320ied 2015 Model
donanımı nedir ne değildir kafamı karıştırdı araçla ilgileniyorum fakat çözemedim m plus diyor koltuklar deri 40. yıl donanım diyor nbt var ön park sensörü yok anlayabilen varsa yardım edebilir mi ?![]()
Araba M Plus donanimli, deri opsiyon, nbt sonradan da takilmis olabilir opsiyon alinmis da olabilir. Sase numaradindan seceresini ogrenebilirsiniz.
Noyan adlı kanal sahibinin sipariş edip sonra almadığı araç, donanım güzel
Bmw F10 520i:sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Amerikan kasa passat 2.5:sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Fiyata yorum yok, Mb W211 E320:sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Mb w140 s320L:sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres Araç sahibini tebrik etmek lazım km'yi düşürmemiş
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)