İlanda yazan detaylar doğruysa araç zaten TR'de değil.
"Talebiniz doğrultusunda ilandaki araç adınıza İthal edilir.+ vergiler + masraflar ile..."
e30 ve w126 boş muhabbet.
Oradaki fiyatlarını araştırmışlar, ama satıcılarla bağlantı kurdukları bile muallak. Haybeye ilan vermişler işte.
2510 Kilometrede! 1982 Mercedes Benz W126 300SD USA Versiyon – Hayalindeki Klasik Otomobile giden yol.
O kadar iddialı ilan veriyorsan ne şartlarda getirtebileceğini de yazacaksın bir zahmet.
Mazda CX-3 : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Teknik degerleri cok yeterli, ic donanimi cok guzel. Kizila dagitmiscasina herkeste de yok.
Belki biraz kucukce ama o sunroofun olmamasi varya, komple bitiriyor arabayi gozumde.
"Korkmadık, savaştık"
Uzakdoğunun en iyi tasarım yapan markası Mazda bence. CX-3 dizel otomatik ve 4X4ü sunan nadir araçlardan bu sınıfta sunroof hariç çokda dolu.
CLS 320 CDI
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Volvo 260 GLE
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Hunharca 2JZ swaplayip sleeper yapmalik. Bu kurlarla imkansiza yakin tabi.
"Korkmadık, savaştık"
bu passattan geze geze buna geldım.
bu rengi ilk defa begendım , efsane duruyor
passat sw
Dedigim gibi sunroof haric gercekten dolu dolu araba. 1.6, dizel, otomatik surekli 4x4 ustune headuptan bosesine kadar cakili.
Bence bir miktar sabir ve siki takiple butcene gore bisyeler bulabilrisin. Sonucta sadece kullanicisinin ve "passat al kayinco" kafasinda olmayanlarin alacagi bir marka, mazda.
Begenirmisin bilmem ama bu sinfta Opel Mokka'ya da belki bi goz atmak isteyebilirsin.
"Korkmadık, savaştık"
Tr’de değeri bilinmeyen esnaf coupesi , ben beğeniyorum
Dizel,otomatik - Laguna Coupe
aslinda arastirdim bugun, yurtdisinda hem sunrooflusu var hem cam tavanlisi. maalesef ulkemize gelmiyor gordugum kadariyla. opel mokkaya yabanciyim hemen bakayim ama genel olarak mazda marka olarak opelden 'benim gozumde' kat kat ustun. o yuzden buyuk ihtimal sabirla bir adet cx-3 kovalayacagim
mazda elbette daha kaliteli, ona suphe yok.
Gerci mokka x'lerinde fiyat olarak mazdadan farki yokmus. Ustelik 4x4'de degiller.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (manuel)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (otomatik)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (otomatik ve cakili donanim)
Duygular Mazda, mantik Opel diyor.Zira opelin deger erozyonu da mazdadan kat be kat asagi olacaktir.
"Korkmadık, savaştık"
Babama araç bakarken CX3 ve Mokka tarzı ufak dizel otomatik suv bakıyorduk. İkisini de inceleyip CX3 aldık. CX3 Mokkadan ciddi anlamda iyi ve sürüşü çok zevkli. Donanımı ve kalitesi yeteri kadar iyi Bide 4x4 tabi, karda kışta sürmesi ekstra eğlenceli oluyorTek sorunu biraz fazla yakıyor karmada 7 lt civarında geziyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)