Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Çok şükür ikisine de bindim ama benim dahi içimde kalan gerçekten hakkı verilmiş kombinasyonlu araçlar
Efsaneler efsanesi 458 Spider ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Pavyon Kırmızı Vogue ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Fotoğraflarda göründüğü gibiyse çok güzel duruyor dışıda içide renk olarak çok hoş. Yalnız şu BMW koltuklarında döşemelerin zamanla yamul yumul olma durumu var ya ayar oluyorum. Böyle bir BMW alsam ilk yaptıracağım şey işinin ehli bir döşemeciye gidip koltukları sapasağlam gerdirip kaplatmak olur heralde.
Sanmıyorum onların km ile oynayacaklarını burdaki sayılı galerilerden. Arkadaş emin değilim demiş zaten.
Birde sınıf farketmeksizin BMWlerin bagajlar girintili çıkıntılı olur ya cabriodaki bagajındaki girintiler çıkıntılar Allah muhafaza Alp kayalıkları.
Integrasindan, Legacye, VW CC’den CLS’ye kadar genis yelpazede, benim gibi 4 kapi citasiz sevenlee onlaynsa paylasiyorum:
640d: sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Soyle birsey nasip olsa, araba defterini bi 10 yil kapatirim heralde![]()
"Korkmadık, savaştık"
Arkadaslar e39 m5 in sahibi ankaradan incebey abiydi kapali garajda sakliyordu aracı,suan bibloyum diyen bir cok e39 m5 i bozar.
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Hocam 2009 ya da 2010'da satıldı diye başta söyledim. Kim bilir 8 senede kaç kere daha el değiştirdi. Ayrıca aracın o olduğundan emin olmadığımı da söyledim. Ancak satılan araçla tüm özellikleri (boyasız olması dış ve iç rengi kondisyonu v.s. uyuşuyor.) Galeriyi zan altında bırakmak için söylemiyorum. Özkardeşler firması yapar değil. Belki önceki sahibi yaptı galeriye öyle sattı. Hatta belki araç o araç değil...
Arkadaşa attım bu arada ilanı, görünce yazar. Bende bilgilendiririm.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)