Bence de Brera abartmış. 40lara 50lere zar zor el değiştiren BMW 8 serisi ilanlarının coşması gibi olmuş.
Bence de Brera abartmış. 40lara 50lere zar zor el değiştiren BMW 8 serisi ilanlarının coşması gibi olmuş.
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
3000gt arefesınde beyaz bı tanesıne mesaj atmıstım 60mı ne olur mu dıyeılan da yalan olmasın 70 kusurlerdeydı. sankı kufur etmısım gıbı alındı yok 50 masraf ettım vs dıye. vermemıstı hala ılandadır muhtemel. bu satıcıları anlamak guc cıdden. 60a satsa 2.5sene once bıtcoın alsa mılyonerdı hehe
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
1.5 sene önce 80 küsüre satılıyordu 3.2'lerden bir tanesi. Takas teklif ettim o zaman, 65e mi ne almış sonradan öğrendim onu da. Benim 147 üstüne 50 bin istemişti ki piyasası 40 civarı idi. Uzun lafın kısası şekil için güzel ama geri kalanı mantık dışı..
3.2 yine neyse de 2.2sini volkan abi kullanmıştı o anlatsın@wolkanku
brera çok farklı bir araba. sürüşünün 159 ile alakası yok. hatta kullandığım pek çok arabadan çok farklı.. uzun bir araba ama sürüşü çok kısaymiş gibi bi hissi var, direksiyon tepkileri çok net.
3.2'nin gaz pedalına 1 kere dokunup gaz veren kişi , fiyatı 2. plana bırakır, hemen bir tur kullanmak ister, gök gürültüsü gibi bir sesi var.
80-90 lira bandında alınacak güzel bir otomobil ancak bir takım sıkıntıları var.
stopları buhar yapıyor, içinde ampul patlatıyor , ampul değiştirmek için komple stobu, daracık bir alandaki 3 somundan söküp ayırmak gerekiyor tam bir zulüm.
ben 2.2'yi aldığımın 1. ayında yağ soğutucusu bozuldu , sadece yağ soğutucu parça fiyatı 900 liraydı, sistemin temizlenmesi, yeni yağ ıvır zıvır derken 1600 liraya çıkmıştım.
parası olup da farklılık arayan adam için enfes bir seçenek.
elinde 90 lirası olup son kuruşuyla ucu ucuna araba alacak kişi için kesinlikle uzak durulması gereken bir otomobil.
Favorim değildir dedim zaten sadece çok hoşuma gidiyor bu araç onun için paylaştım sadece. Baş belası dedim ayrıca arkadaş yukarda yazmış klasik Alfa sıkıntıları bundada karşısına çıkar kullanıcının. Tasarımı benim diyen şimdiki birçok premium spor araca on basar. Birde kırmızı ya fotolarda açılardan netlikten falan çok güzel diri ve can alıcı duruyor fiyatı es geçerek attım. Ayrıca o fiyata neler var neler. Şu gerçek favorimdir yalnız bu Japonların 2.0ları nasıl hızlanma konusunda çağı yakalayamıyor anlamıyorum. 2.000 motor olupda 9.0 saniyenin altına inemeyen araç kaldımı ya? Çoğu 10.0 saniye üzeri bunların hatta Legacy 11.0 sn üzeri.
Mazda 6
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Kombinasyonu hoşuma gitti yoksa değişenleri var kaput falan kazalı belli yoksa piyasası 125.000 civarı düşük yazmış tramerden ötürü. Rengi göz alıcı. Buda sıkıntısız olanı ama kırmızısı. Bu kırmızıda piyasadaki en güzel kırmızılardan birisi bence parlak bordo-kırmızı arası bir renk.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Hafiflikten dolayı belki ama hızlanma da işi zor lagunanın..
BMW E39 530i Acceleration 0-255km/h - YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)