Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Bunlara bakınca bu geldi aklımaHem daha üst sınıf ve daha donanımlı Mazda 6 dizel
Loading site please wait...
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Alla alla mazdanın 2010 öncesi bu kasalarda varmıymış dizeli.. bak benimde ilgi alanıma girdi 6 kasa olursa..
Volvo V60 2.0 D
///M Rulez...
Bu üstelik Turbo dizelilandaki sallamadıysa eğer gerçekten 140'lık versiyonu varmış arabanın. Ama farklı dizel versiyonlarıda var
Mazda 6 Hatchback specs, facts & figures, Dimensions | Parkers
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
designo iç döşeme şahane gerçekten..
ondan dedim zaten hem tdi hem bu kasada 2010 sonrasında biliyordum getirdiler dizelde bu kasalarda ilk defa gördüm ..
tam her şeyi gördüm diyorsun karşına yep yeni bilmediğin şeyler çıkıyor..araçda gayet donanımsal olarak dolu duruş tarz olarakda yakışıklı bence bir iki dokunuşla on numara tarz bir şeyde olur..
Günaydın kardeşim@MK8800
E39 520i
Evet tahminleri alalım, araba ilanda 190.000 km, raporda 195.900 km, muaynede 194.395 km, sahibinden gelen mesajda 198.000 kmde ( km yi öylesine yazdığını iddaa ediyor ) maalesef arabalar ikinci el değil, sahipleri ikinci el...
...
bu saatten sonra e39 alacak arkadaşlara artık temizini aramayın bence öyle bir iki sene söürer satarım tarzında alınmaz akarı kokarı çok olur.. direkler şase si kupası temiz ise ağır bir kazası yok ise alınır motor segman reftifiye durumuna göre neyse atılır.. yürüyen sıfırlanır içindeki kırığı çırığı yenilenir sıfır deri yapılır boyası kötüyse komple boyası atılır güzel bir detailing yapılır kısaca 10-15 harcanır evladiyelik bilinir yada 5-10 sene on numara fabrikadan yeni çıkmış gibi binilir. insanlar yolda sizi parmakla gösterir..
tabi bu kadar masrafda yapılıcaksa en dolu paket ve en iyi motor seçeneği ile yapılırsa tam olur.. 2.5 dizel,3.0 dizel yada benzinli , 4.0 benzinli wobestolu falanda bulucaksınız tam olucak.
ben e39'u satılığa bi çıkarsam ortalık karışacak
valla satılıktakiler içler acısı gerçekten kolpa dolu piyasa...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)