Valla ben de cahilim ama sanırım insanlar alırken direk görünüşüne bakıyorlar. Sempatik bir motor bence. Araba olsa Maserati olurdu heralde
Bu özel bir seri olduğu için pahalı sanıyorum, ekstradan akrapovic egzoz falan da var. Ciddi pahalı diye biliyorum.
Vosvos gibi düşünün, yıllardır aynı tarzda üretim yapılıyor. Modifiye parçası bol, kişiselleştirme olanağı çok.
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
@RafetAraç RR çok ayrı bir şey. Otoritelere göre başka bir rakibi yok zaten. En üst segmentte.
Vespa daha çok Fiat 500 aslında.. Pratik, tarz, kullanışlı. Özel serilerde 500 Riva, 500 Maserati, 500 Ferrari, 50 biposto gibi.
'90 Alfa Rome 33: sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Fotograflara 10 saniyeden bakinca Yugoslavya yeniden dagiliyor.
"Korkmadık, savaştık"
Araba ne kadar renk olarak yeşil başlı gövel ördek rengi olsada nasıl tatlı durmuş arabada ya beni bitirdi..
e36 m3
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
#RenaultSport Clio-R
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Audi s5
mtv öderken prodüksiyonu brazzers yapıyormuş
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Superb
@mcanx
Pajero:sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Insıignia:sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
esnafa güzel kış tavsiyesi 4 çeker dizel tam şimdi alıp ocak sonu gibi satmalık
boş geçmeyelim
esnaflara 4 çeker kış tavsiyeleri
ww TOUAREG 3.0TDİ 2014 4 MOTİON
RANGE ROVER SPORT TDV6 3.0 HSE 2010 (az sorunsuz kasa)
dipnot:2.7ler düşman g?tüne
320ied parasına Q7 de akar 2008 audi Q7 3.0tdi quattro
20’WW PASSAT 2.0TDI 240HP 4MOTİON ELEGANCE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)