sanırım forumdandı heralde sahibi ya da eski sahibi. Araç çok tanıdık geldi
Printable View
Erdem arkadasimiz forumdan evet. Guzeldir arabasi (:
Laguna 2001. Araç 2.0 RXT açılmış ama içindeki makine k4m değil mi ben mi yanlış biliyorum.
k4m olması daha iyi bence, lagunadan anlayan fotoya göre aracı yorumlarsa süper olur.
Renault Laguna 2.0 RXT 2001 Model 23.500 TL Galeriden satılık ikinci el Bej renk - 359308049
alfa 156 2.0 TS 94K km de imiş. Advan lar iyi ama renk olmamış.
Loading site please wait...
krom aksesuarları iptal + siyah renk + cam kabin + jant hoşuma gitti, jantın yüzü eskidi ama neye taksan yakışıyo arkadaş
2011 VOLKSWAGEN AMAROK HİGHLİNE
35 yasinda yonetim kurulu uyesi gunluk araci:
Opel Vectra 2.2 DTI Elegance
Şuanki sahibini tanımıyorum ama ilk sahibi bizdik. 2009 a kadar bizde kaldı biz bi öğretmene satmıştık oda ev karşılığı mütahite vermiş 200.000 e kadar servis bakımlıydı 200.000 i biz gördük sonra da iyi bakıldı diye biliyorum ben böyle bi araç araya varsa düşünsün
İçi bej olmasa da ciddi favorimdir :D Carrera S : Loading site please wait...
Volvo C30 1.6D @Faruk_Vtec :D
Cafe racer royal enfield Classic 500
Mercedes s350 CDI BLUETEC AMG 4MATIC 7G TRONIC. yaz yaz bitmiyor :))
Metresle mesajları patlatan hatuna özür hediyesi :D
x1;
Bu da söz konusu metresin aracı CLA : Loading site please wait...
Sorma mikail şirketi gratis e devredecem yakında o derece :D ama mecbur
https://www.youtube.com/watch?v=Lmp8ZF-7W6Y
volvo c30
bu arac icin cidden üzülüyorum , istenilen rakam astronomik 3 yıl oldu ilanda arada şehir değiştirdiği oldu okadar :) 2-3 tane 2.5 ilana çıktı satıldı ama bu fiyatla daha uzun sure durur
Bi retro motor daha
3x2 geri vitesli Ural ct
http://i.hizliresim.com/9gE8G8.jpg
Yolda giderken nasıl polis eskortu alırım diyenlerin aracı :) direk CB nına inat olarak :D
valla bir şeyler paylaşasımda artık hiç gelmiyor içimden..
bir arazi aracı alıyım kendime dedim 70-80 binlere.. cayenne bakdım uçmuş , ml bakdım uçmuş,range bakıyım dedim uçmuş ulen dedim bari rexton falan bakınıyım onlar bile 90 bin tl lerde seyrediyor.. veremiyceğimden değil ama alıcağım araçlarda 10 yaşından aşağı değil km uçmuş araçlar içimden değmez diyorum.. alıcan bir tonda masraf para zaman harcıycan ..
böyle pazar böyle rakamlarmı olur..
Hacim yükseltmek istemiyordum beverly 500 ümden aşırı memnundum ama bu piyasadan sonra böyle rakamlardan sonra artık bir jaguarı tam restore edip elimde tutucam.. diğer c4 üde satıp 4 lastikli dünyaya iyicene veda edicem gibi görünüyor.. beverly de satıcam bu tip birşeyler düşünüyorum..
TR'ye gelen ilk Ferrari Gtc4Lusso. 2.si de yolda :)
Gerçekten bu sefer harika olmuş.
Ferrari FF GTC4 LUSSO
light weight sport touring düşünüyorsan bunlara hiç bulaşma derim.dertten başın kurtulmaz.şanzımanı ayrı,fren sistemi ayrı,elektroniği ayrı.
bu sınıfta sorunsuzluk,fren,sürüş özellikleri,motor performansı olarak verdiğin ilanlardakilerden kat kat iyi bir motor bence fjr1300.yurtdışında 200.000-300.000 km ler havalarda uçuşuyor
boş geçmeyeyim,öylesine koyuyorum.
Sen nasıl bir güzelliksin..
Jaguar XK8 4.2
Jaguar Xk8 4.2 xk8-
Primera GT Fiyat biraz yukarıda gibi 22 li rakamlara alınır mı var mı fikri olan ?
Burada niye realite araçlar paylaşılmıyor ? Hani almak için favorilerde tuttuğumuz araçları kıskanmayıp paylaştığımız yer değil mi :)
Her ne kadar fiyatı gözüme çok gelse de 'param olursa güzelim dayanarım kapına' türünde
Alfa romeo GT 3.2 Loading site please wait...
Volvo V90
Bugun canlisini gordum, inanilmaz nefis duruyordu.
Volvo V90 2.0 D4 Inscription 5dr Geartronic
2012 3.28i.
Allahım sen duayı biliyorsun, amin.
2006 MONDEO 2.0 TDCİ GHİA-SANROOFLU-6 İLER -130 HP-TV-MULTİMEDİA
İlan No: 363844682
Gün geçmiyor ki bir Çakal esnafla daha karşılaşmayalım
Araç geçen sene benden çıktı. 320.000 km'de ben verdim alan arkadaş da 30.000 binip başkasına sattı :) Yazılım,dp,büyük enjektör mevcut :) sol ön çamurluk sol iki kapı değişik,arka çamurluk ve bagaj da boyalı.
çöp line :D
fiyat biraz uçuk olsada üstünde olmayan donanım ve dandik kıytırık parça yok maşallah
3.28i