Kombinasyon eni vici vokke
Çok başarılı araç rengi, döşeme seçimi
Printable View
2014 2015 Touch Plus Fluence EDC arıyorum, favorisinde olan eşinde dostunda olan olursa paylaşırmısınız
Misal Loading site please wait...
E34 520i
Loading site please wait...
Düzgün gibi duruyor
Böyle çekici görünmesinin sebebi photoshopmudur nedir bilmem. Özellikle önden :) Fakat 1.6 120hp o cüsseyi hakettiğince yürütemiyor. Ayrıca koltuk rengi beyaz ve fümenin içine en yakışan renk bence. Passat 2016
ne dersiniz gençler?
e36 328 turbo
NANMOTORS 'dan E36 Turbo ...
baz model superb,
aracı örnek olarak koydum, hakikaten super b tadı alınırmı bunda yoksa piyasaya tutunmak için boşunboşumu bunlar?
şu aracın dolusu ne kadar prestijli havalı duruyorsa boşuda bir o kadar ucuz taksi işi duruyor..
Fiyatı 100 civarı olsaymış iyiymiş, çok beğendim // 2012 Audi A4 2.0 TDI
Kia Cerato 1.6 Crdi Advanced
Sunrooflu dizel ilk defa görüyorum. Araba almamış olsak kaçırmazdım :(
BMW E39 530d Station Wagon
E39 dan anlayan abiler, bunun çizgisi vs. nasıl duruyor ? Yazın başından beri temiz, benzinli, sanruflu E39 arıyorum . İstanbuldan antepe gitmeye değer mi ?
R35 GT-R
Daha bosuda var abi, bu dolu bile sayılır ama haklısın gırtlak dolu değil. Arka kaput, tampon ve sağ on çamurluk değişik ve komple boyalı . Benzin, manuel ve sanruff birde kaporta olarak daha duzgununu beklemeli mi ? Yoksa bunu almali mi ? Daha duzgunu gelir mi diye kararsızım . Sıfır araba beklemiyorum ama daha ucuza 5 parçalı degisensizleri satılıyordu bi zamanlar ... Yoksa E39 da apacilerden nasibini aldı mi ?
okadar detayını bilemem tabi daha bilgili arkadaşlar yazar
E39 nasibini çoktan aldı yahu :D Otomatik alıp düze çevirmeyi neden düşünmüyorsun ?
Bunu buldum :
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-evirme-2.html
Yapan çok var ancak detayları tam olarak bilmiyorum. Sunroof'lu favorim yok sunroof'suz yine de koyayım :D
E39
Alfa Romeo 4C Cabrio
4c çok şirin yahu. Vergi sistemimizi anmamak elde değil.
2-3 seneye fiyatları 100 altına düşer de bize de nasip olur umarım. :D
3.16 m
Gerçekten abinin dediği gibiyse hafta sonları içinde Cengiz dinlemek için bile alınır :)
1980 Tofaş Murat 131
E39 520i
Sunroof neden arabanın renginde ? Siyah cam olması gerekmez mi ?
Sorgulama konusuna yazsan daha iyi olacak bence.
Ayrıca yansımadan dolayı göz yanılmasıdır bence.
Kaç tane LG gördüysem hepsinin menü geçişleri acayip yavaş. Güncel TV lerde de devam ediyor mu bu sıkıntı?
hop yanlış konu pardon...