Loading site please wait...
2015 Hyundai İ30 1.6 CRDI Şipoyler Paket
Evlilere önermiyomuş beyler, ben şansımı kaçırdım. Evsizlere pardon bekarlara gelsin.
Printable View
2015 Hyundai İ30 1.6 CRDI Şipoyler Paket
Evlilere önermiyomuş beyler, ben şansımı kaçırdım. Evsizlere pardon bekarlara gelsin.
Şu i30'lar birkaç sene öncesine en full paketleri 55-60 bin liraya satılıyordu :) gözünü sevşeyettirdiğimin piyasası
bu bizim forumdaki aynı zamanda 206cc toplamaya calısan elemanın arabası depo kapagından falan belli jantları deigmicekti güya iyice kepaze spor olmuş :D
@Runo 1.6 benzinliler evet 2013 kasımda manuel style paketi için 48.750 fiyat almıştım :) ama dizel otomatik ve elite (en dolu) 65-70 arasındaydı
tez zamanda bir yoklama ilanı da gelir :)
ARACIMI SATMA AMACIM AUDİ A3 CABRİO ALACAGIM.
A3 cabrio sahiplerinin dikkatine, bu adam bir arabanın daha şeklini çizmeden satın araçlarınızı :)
Spoilerı belediyeye " kaçak kat çıkmış " diye şikayet edesim geldi.
Bu DTM spoiler modasını tekrardan getireni Allah nasıl biliyosa öyle yapsın Teletabi gibi geziyolar arkadaş :D
Ahahah 6 ileri anıl :D
BMW E34 nerde 20 sene yatırmışlar bunu acaba metriste falan mı :D
LEON FR param olsada ben olsam kalite kokuyor araç
yap işlet devret.
V70 2.3T5
Land Rover Discovery - ne içer benzini be
Güzel kombinasyonlu F30 320i'ler :
-Ibo Show Altın Düetler dinlenebilir ( cidden beğendim ) : Loading site please wait...
-Hakan Altun falan uyar buna da : Loading site please wait...
peugeot 308 1.6 thp .
pazarlığa otursak mı
Çocuğun hayrına olmuş o kaşara para yedirip birde afra tafra çekeceğine gider ataşehir de katalogdan seçer :D
Boş geçmeyelim clk 200 komp : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
en sonunda ulasabıldım arkadasa :)
km sordum tabı kı once cunku ıcı neyse de dısında cıdden 11 olmadıgına daır emareler var. ve aldıgım cevap :
-bızdeyken 11, ama gecmısını bılmıyorum :D
allahım... 2016 olmadı sanırım, 2017 de bı araba bulmama yardımcı ol lutfen :D
İnsanlar arsız olmuş artık. Bizdeyken 11 demek la. İlanın her aşamasına 11bin + fabrika kondisyonunda yazmayı biliyorsun ama.
Boş geçmeyelim. Belki birinin işine yarar.
Motorsuz Tayyarlar >>>
:scared: Highline 1.6tdi Golf. fiyata saygılar :)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
f10 5.20i dış m paket 19 jantlı füme renkli araç kullanıcısı olarak yazıyorum
kızlar bakıyor onla ilgili bir sıkıntı yok
ama Q7 varken aman tanrım diyordum :D
evliyim başımıza ihale almadan sattım
Karı kız konu olacaksa tek kapı cabrio birde kırmızı alın
Sıraya girer içtima alırsınız tecrübem bu yönde :D:D