İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Koltuk ambalajları sökülmemiş olsaydı km sıfır olsaydı
Plaka 34PLT34 olsaydı bu fiyat olabilirdi belki kardeşim![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Fiyat şaka herhalde !
2008 BENTLEY CONTINENTAL GTC V12
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
2005 Alfa Romeo 156 2.0 Sportwagon
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Sen beni öldürdün, hayatta bıraktın.
ben o arabaya gittim, keşke gitmeseydim. kaput değişik işini yeni söylemeye başlamışlar. Bana 2 kapı tavan hariç boyalı dediler sadece.
koltuklar boyalı, fitiller boyalı, panel filan değişik, boyayan kör olmuş arabayı, motor içi berbat halde her civata sökülüp takılmış resmen, fotoğraflarla alakası yok yani..
Işini şöyle özen göstererek yapan galeriler gerçekten gözümde diğer ilanlardan 1-0 önde oluyor . Ilandaki araçların temizliğine dikkat etmeleri ve fotoğraf kalitesini diğerleri de örnek alabilir . Örnek olması açısından da bir araç paylaşıyorum .
Fluence : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
çok kullanışlı bişeye benziyor ama kaliteye göre fiyat biraz tuzlu gibi
elektrikli motor
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
1994 Subaru Impreza 1.6 Station Wagon
15.000 TL bandında araç arayanlara ilacımız gelmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)