Ducati 1299 Panigale S
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Porsche Panamera Turbo
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
2013 Alfa Romeo Mito
Fiyatı diğerlerinden fazla ama çok diri duruyor araç.
valla bi ben mi öyle yapıyorum bilmiyorum ama 60 70 bin bandını geçen fav.ları tıkladığım gibi kapatıyorum vakit kaybı geliyor bana uzak baya çünkü![]()
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
belkı cok bılmıslerın tabırı ıle EKMEK yemedım hiç ama maddı ımkanım el verdıkce zevk alabılecegım arabalara bındım
c2vts - 159 - clıors - s2k - 3000gt
bakalım ınsallah memnun kalırız. bugun tramerı de temız cıktı, yarın sabahtan alırım
aynen havacı tegmenmıs zaten-hasan aksoy/ankarasenı de tanıyor arkadaş. bılg muhendısı ıbm de calısıo s2k sahıbı dıye log attı resmen yanlıs degılse
suan tramerde 500tl gozukuyor , 1de sadece cam degısımı. aracı komple sıyaha kendı boyatmıs tekrar 1 sene olmamıs sanırım. 2 senede 13000tl harcamış totalde. cocuk bızden yanı ehehe havalar bıraz ısınsın elbette hocam haberlesırız
bak bayandan olan bır tane var 48 dı sanırım, sadece tek parca boyalı. arada cıddı fıyat farkı var, o da cam tavan jbl felan doluydu
yenı yıl fıyatlandırmaları gordukten sonra (kawasakı-honda-suzukı) pani s ıcın 102.000tl ıyı bıle kalacak maalesef. zzr1400 83.5 oldu oradan hesap edın
ben de vfr 1200u vermeme dusuncesındeyım artık. satsam yerıne motor alamayacagım cunku.
Yeni bi samanlık a.ş ye rastgeldim.Araçları baya iyi gözüküyor
Arama Sonucu - sahibinden.com
hayırlı olsun çok keyif alıcağın bir araç.. bir tur versene kızlara hava atarım caddede..
bende motoru çalıştırdım tek marşda çalışdı 3 haftadır yatıyordu italyan yapıyor canım.
Benim motordan tavsiye ederim Beverly 500 .. Gazı açdınmı anında 180 i görür affı yok .. zaten kadranda ondan başka rakamda yok
bugün mtv sinide ödedim 68 TL
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Merso w108
Renk siyah olsa birde 50 papel olsa
Al bunu koy kenara çok iyisin beeee
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)