User Tag List

Sayfa 460/998 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon
18958 sonuçtan 8.722 ile 8.740 arası

Konu: Kıskanma Favorilerini paylaş

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bahsettiğim araç 2005 1.3 otomatik yaris 24 e sattım zaten boyasız otomatik ter temizi 28-30 falandı... araçda değişen falan tramerinde ağır kaza hiç bir şey yoktu..
    zorlasam çok beklesem belki daha yukarıda satardım. arayan saçma sapan mesajlar çeken yok 16 veriyim yok 18 veriyim sen komple boyalı aracı o rakama satamassın falan filan bildiğin akılları sıra mahalle baskısı yapıyorlar..

umursamadım ne cevap yazdım ne karşılıklı bir diyaloğa giripde onları sevindirdim.. kastamonudan öğretmen bir abimiz geldi hanımına aldı gitti. çok hayrınıda görür araç çünkü tertemizdi şanzıman alttakım falan filan tertemizdi..
    abi bende 2006 model tavan haric komple boyali 1 parca degisenli ilk sahibi oldugum getzimi 2015 yazin 25.750 ye sattim zorlasam dahada uste satardim

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bagaj kapağı da hafif ayar istiyo

o paraya alınabilecek en prestijli suv lardan biri bence bu tür paylaşılan ilanlar daha çok hoşuma gidiyo

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kazalı arabaya uzak olmamın sebebini de söyleyeyim buarada. Arkadaşım hasarlı golf aldı hakkıyla herşeyini yaptı vidasına kadar. Sonuç olarak zarar etti. Hatasız boyasızını alabileceği rakama geldi araba ki bu işlere hiç uzak olmayan biri elinden iş gelir kendi işini kendi yapar ona rağmen.

En son satmadan önce 1000 liraya kemer gergi mekanizması satınaldı. Almasaydı da anlaşılacak bişey değil bu. Etrafımızdaki herkes salak mısın neden para harcıyosun anlaşılmaz dedi. Sis farı falan değil bu hayati önem taşıyan bişey ötesi var mı?

Sonuç olarak kazalı arabanin türkiyede istisnalar dışında düzgün toplanıldığına inanmıyorum. Halkımız dolandırıcı. Bu sebeple de boyasız araba kıymetli.

Neyse çok tatava yaptık hem kıskanmayıp favorimi paylaşayım hem de örnek olsun..

Doğan slx

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
    Ben size katılıyorum. Düzgün kaportacı bulmak memlekette çok zor. Mekanik işin kolay kısmı kaportaya göre.
    Yine iyi ustalar var ama az.

Dün al sat yapan bir arkadaşım İes almış getirdi bak bakalım diye. 500 m den aracın komple boyalı olduğu anlaşılıyor. Boya sorun değil ama düzgün yapılmamış işte. Değişen yok, alt takım güzel aracın yürürü güzel motor sağlıklı ama istediği fiyata satamıyor. Çünkü boya kötü yapılmış.
    Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:

"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    17 lt normal kullanımda ortalaması var. Ben INFINITI servis aahibine sordum. Yani uzun yol kullanımıda 12 nin asla altına düşmez diyor
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    infiniti cafe önü makinasıdır.. az paraya güzel prestij yaparsın hava atarsın.. arabadan anlamayan kesim 300-400 binlik alet sanır.. birde temiz ışıl ışıl yanıyorsa.. yani parası olmıyan ama kendini elit üst kesme güzel pazarlamak isteyen bir insan için türkiyedeki o konsepteki güzel araçlardan biri (bunuda kötü anlamda demedim yanlış anlaşılmasın).. ama o kadar ne sürülür ne edilir ..

lpg takarsan illaki ve illaki motordan yataklardan bir zaman sonra sesi duyucaksın..

o sesi google translate yazdığında karşına "motorda 10 -15 bin tl para sıkışmış bir çıkartı ver" diye çeviricekdir..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Temiz darbesi var ve düzgün yapılmamış.

Yengeç gibi gider heralde.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    @Bar35 alıcı gözüyle bakmamışım, yılandan yengece döndü aynen sağ ve solu çok tutarsızmış

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Arabanın dışı Adriana Lima, içi Ajda Pekkan gibi duruyor Sürücü zımparadan yapılmış kot giymiş sanırım

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Drive Fast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben burada kimseyle laf dalaşına girmiyorum fikrimi paylaşıyorum herkesde bunun için burada, arabayida ben paylaşmadım satilirda demedim karışıklık olmuş dediğim gibi fikrimi paylaştım diri duran m paket gayet dolu olan bir arac varken yorgun duran donanımsız bir araca sırf boyasız diye o kadar para vermek bence saçma olur demek istemiştim amacım sizi bozmak değildi yani yaşımda 22 ama yaşım sizi niye meraklandiriyor onuda ben merak ettim
    Aramızda 11 yaş var. Ortak paydalarda buluşmamız pek mümkün değil o yüzden sordum. Buarada donanım dediğin 2 tampon 1 koltuk. İşte ben de zamanında janta tampona değer verirdim o yüzden de sordum yaşını. Selametle.

osmanaydo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabanın dışı Adriana Lima, içi Ajda Pekkan gibi duruyor Sürücü zımparadan yapılmış kot giymiş sanırım
    Arkadaşımda var. Derileri aynı böyle. Biraz narin olabilir.
    Sürüşü sert, virajlarda mert bi araba. Yola sağlam basıyo.
    Düz adam___

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün babamın aracının satışını verdik. Şuan bu araç favori listemizin en başında. Sizce bu para verilir mi? Üstünde çok fazla ekstra opsiyonu var. Aslında bana kalsa beyaz almam ama doluluğu da insanın kafasını kurcalıyor.

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
    2016 Skoda superb

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu serinin coupesini hep begenmisimdir... Aslinda geçen sene lacivert manuel bi 1.23d vardı. O harikaydı ama satıldı bi daha ilana düşmedi...

1.20d coupe

Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben bu aracın adını AT SKİ koydum.jet ski hesabı,At ski mustang

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Lee-on! Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu serinin coupesini hep begenmisimdir... Aslinda geçen sene lacivert manuel bi 1.23d vardı. O harikaydı ama satıldı bi daha ilana düşmedi...

1.20d coupe

Araba dizel az yakıyor diye üstünden hiç inmemişler hep binmişler senede 25.000KM yapmış.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı by.gkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün babamın aracının satışını verdik. Şuan bu araç favori listemizin en başında. Sizce bu para verilir mi? Üstünde çok fazla ekstra opsiyonu var. Aslında bana kalsa beyaz almam ama doluluğu da insanın kafasını kurcalıyor.

2016 Skoda superb
    Otomatik bagaj kapatma butonu olan resme dikkatli bak boya akıntısı var. Onun dışında gayet güzelmiş.

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Otomatik bagaj kapatma butonu olan resme dikkatli bak boya akıntısı var. Onun dışında gayet güzelmiş.
    Boya akıntısı mı, su mu? Dikkatli bakıp yanlış yönlendirmemek lazım.

Boş geçmyelim; w124 230E (İlanla alakam yoktur)
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

serkanokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by.gkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

2016 Skoda superb
    Muhtemelen bütçenizin üstündedir ama ben yine de paylaşayım.

Laurin&Klement Superb

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlan yayından kalkmış o yüzden tekrar bakamadım. Eğer tekrar ilan aktif olursa detaylı bir bakayım. Haftasonuna satılmazsa gidip yerinde görmeyi düşünüyorum.

L&K daki döşeme rengi vs. çok güzel ama hiç gerek yok 1.6 tdi prestige paket bize yeterli. Ek donanımlısı denk gelirse ballı börek olur tabi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)