Ben size katılıyorum. Düzgün kaportacı bulmak memlekette çok zor. Mekanik işin kolay kısmı kaportaya göre.
Yine iyi ustalar var ama az.
Dün al sat yapan bir arkadaşım İes almış getirdi bak bakalım diye. 500 m den aracın komple boyalı olduğu anlaşılıyor. Boya sorun değil ama düzgün yapılmamış işte. Değişen yok, alt takım güzel aracın yürürü güzel motor sağlıklı ama istediği fiyata satamıyor. Çünkü boya kötü yapılmış.
Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:
"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."
17 lt normal kullanımda ortalaması var. Ben INFINITI servis aahibine sordum. Yani uzun yol kullanımıda 12 nin asla altına düşmez diyor
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
infiniti cafe önü makinasıdır.. az paraya güzel prestij yaparsın hava atarsın.. arabadan anlamayan kesim 300-400 binlik alet sanır.. birde temiz ışıl ışıl yanıyorsa.. yani parası olmıyan ama kendini elit üst kesme güzel pazarlamak isteyen bir insan için türkiyedeki o konsepteki güzel araçlardan biri (bunuda kötü anlamda demedim yanlış anlaşılmasın).. ama o kadar ne sürülür ne edilir ..
lpg takarsan illaki ve illaki motordan yataklardan bir zaman sonra sesi duyucaksın..
o sesi google translate yazdığında karşına "motorda 10 -15 bin tl para sıkışmış bir çıkartı ver" diye çeviricekdir..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
@Bar35 alıcı gözüyle bakmamışım, yılandan yengece döndüaynen sağ ve solu çok tutarsızmış
Eğer ki sorunsuz ise bu paraya bedava - Saab 9-3 ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Dün babamın aracının satışını verdik. Şuan bu araç favori listemizin en başında. Sizce bu para verilir mi? Üstünde çok fazla ekstra opsiyonu var. Aslında bana kalsa beyaz almam ama doluluğu da insanın kafasını kurcalıyor.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
2016 Skoda superb
Bu serinin coupesini hep begenmisimdir... Aslinda geçen sene lacivert manuel bi 1.23d vardı. O harikaydı ama satıldı bi daha ilana düşmedi...
1.20d coupe
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
Boya akıntısı mı, su mu? Dikkatli bakıp yanlış yönlendirmemek lazım.
Boş geçmyelim; w124 230E (İlanla alakam yoktur)
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Muhtemelen bütçenizin üstündedir ama ben yine de paylaşayım.
Laurin&Klement Superb
İlan yayından kalkmış o yüzden tekrar bakamadım. Eğer tekrar ilan aktif olursa detaylı bir bakayım. Haftasonuna satılmazsa gidip yerinde görmeyi düşünüyorum.
L&K daki döşeme rengi vs. çok güzel ama hiç gerek yok 1.6 tdi prestige paket bize yeterli. Ek donanımlısı denk gelirse ballı börek olur tabi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)