User Tag List

Sayfa 503/998 İlkİlk ... 3403453493501502503504505513553603 ... SonSon
18958 sonuçtan 9.539 ile 9.557 arası

Konu: Kıskanma Favorilerini paylaş

serkanokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı calamityeas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koca mansory photoshopla arabaya jant takmış hocam, resimlerde 2000 li yılların TRTuning inin reklamları gibi bence gayet haklı fikrinde
    Paylaşılan iki arabada da barzoluk son nokta zaten en azından mansory biraz daha gün yüzü görmüş barzolara göre sanki..

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geyik falan yapmıyorum. Bu adamın tek sıkıntısı küçük düşünmesi. Şöyle firma kurup yapıp dünyaya satsa üff ne biçim diye dünyanın parasını kaldırmıştı. Mansory'nin yaptığı arabalardan daha güzel. Hamann'ın Range Rover kitini şuraya koysam Karlıkçı Halil der herkes. Birazcık işi büyütüp reklamını güzel yapsa çok sağlam para kaldırırdı.
    Ne firması kuracak,ne satacak yada büyük düşünse ne olur ? Egemen'in bir şey ürettiğini göremiyorum ben..Sonradan eklenen,uydurulan ve üreticisi olan parçalar,ticari olarak kullanamaz bunları..
    Hamann dediğin firma işin show kısmında,herhangi bir ticari beklentisi yok..Senelik yaptığı satış iki elin parmaklarını geçeceğini sanmıyorum,bugün fimaya ulaşıp Range için kit istiyorum dediğinde hemen gönderelim yerine hemen üretelim derler bence..Ha karlıkçı Halil büyük düşünebilir, ürge kasabilir ve ticari zekası kaldırırsa Türk işi Hamann olabilir ama aksesuarcıdan parça alıp yapıştırmakla büyük düşünülemez hiçbir zaman..

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu 1 tane araç üzerinden kıyaslama yapılmaz ki. Tamam bu sade olmuş da Mansory Siracusa diye bi aratır mısın, ne farkı var Ege'nin yaptığından ?

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SmT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne firması kuracak,ne satacak yada büyük düşünse ne olur ? Egemen'in bir şey ürettiğini göremiyorum ben..Sonradan eklenen,uydurulan ve üreticisi olan parçalar,ticari olarak kullanamaz bunları..
    Hamann dediğin firma işin show kısmında,herhangi bir ticari beklentisi yok..Senelik yaptığı satış iki elin parmaklarını geçeceğini sanmıyorum,bugün fimaya ulaşıp Range için kit istiyorum dediğinde hemen gönderelim yerine hemen üretelim derler bence..Ha karlıkçı Halil büyük düşünebilir, ürge kasabilir ve ticari zekası kaldırırsa Türk işi Hamann olabilir ama aksesuarcıdan parça alıp yapıştırmakla büyük düşünülemez hiçbir zaman..
    Heh işte büyük düşünmek böyle oluyor, ben de tam olarak bunu diyorum Parça alıp yapıştırarak değil de kendi markasını kursa adam akıllı kit haline getirip ürettiği parçalarla satsa böyle olmaz demeye çalışmıştım biraz eksik yazmışım. Karlıkçı Halil bi yana, bi ara video yayınlamıştı bu amca. Fiberden bayağı bi parça ürettirmişti 458 için.

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman hacit RWB der kenara cekilirim. Kisisellestirme uzerine calisilacaksa su adamin sigara icisini bile ogrenmeye calisir kendi markami yaratirim.

https://m.youtube.com/watch?v=hPs2j-BTvuw
    i'm not a monster i'm just ahead of the curve..

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ozan gülle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

Drive Fast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam 458 spider a etiketçi işi pioneer equalizer takmış ya fotoğrafı görünce gerçekten kahkaha attım, bu adamın kafası çok değişik arkadaşım bu adamla aynı sitede oturuyor kapalı otoparkta sürekli görüyorduk arabalarını, bi ara 2 tane tofaş biri şahin biri doğan ama full etiketçi dedikleri tarzında bi tane lpg li e92 320i bi tane lambosu vardı ama bence en beteri 320i idi içinde beyaz peluş kedi vardı arabanın içine baktığımda aklım çıkmıştı arabaya ne bulduysa koymuş şimdi pek görünmüyor ortalıkta
    Drive Fast Live Young
    One Love E39
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hacı baba yaşın 30 falan dinlemem izmirin ortasında soda şişesine oturturum seni

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araca maşallah ... Yalnız genelde böyle ilanlarda ''PLAKA VERİLMEYECEKTİR'' Yazar bunda yok şaşırdım

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araca maşallah ... Yalnız genelde böyle ilanlarda ''PLAKA VERİLMEYECEKTİR'' Yazar bunda yok şaşırdım
    Sanırım sahibi antalya nasıl olsa bir daha alırım diyor yada akılda kalıcı plakadan sıkıldı

Bende zamanında çok istemiştim sonr arkadaşım red diye aldı.Trafik'de bütün polisler ceviriyordu şu red'di durdur.Araçda mod varmı falan diye
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit: polo gti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)