Ne firması kuracak,ne satacak yada büyük düşünse ne olur ? Egemen'in bir şey ürettiğini göremiyorum ben..Sonradan eklenen,uydurulan ve üreticisi olan parçalar,ticari olarak kullanamaz bunları..
Hamann dediğin firma işin show kısmında,herhangi bir ticari beklentisi yok..Senelik yaptığı satış iki elin parmaklarını geçeceğini sanmıyorum,bugün fimaya ulaşıp Range için kit istiyorum dediğinde hemen gönderelim yerine hemen üretelim derler bence..Ha karlıkçı Halil büyük düşünebilir, ürge kasabilir ve ticari zekası kaldırırsa Türk işi Hamann olabilir ama aksesuarcıdan parça alıp yapıştırmakla büyük düşünülemez hiçbir zaman..
Heh işte büyük düşünmek böyle oluyor, ben de tam olarak bunu diyorumParça alıp yapıştırarak değil de kendi markasını kursa adam akıllı kit haline getirip ürettiği parçalarla satsa böyle olmaz demeye çalışmıştım biraz eksik yazmışım. Karlıkçı Halil bi yana, bi ara video yayınlamıştı bu amca. Fiberden bayağı bi parça ürettirmişti 458 için.
O zaman hacit RWB der kenara cekilirim. Kisisellestirme uzerine calisilacaksa su adamin sigara icisini bile ogrenmeye calisir kendi markami yaratirim.
https://m.youtube.com/watch?v=hPs2j-BTvuw
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
bu fiyat bandında araç arayanlar için son derece ideal,
Fiat tempra boyasız - 151k km
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
peugeot 407 sw 2,7 205 hp. donanım gerçekten güzelmiş.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
nissan 200sx s14a midnight purple
fiyata bişey diyemem ama çok düzgün toplanmış
'08 Fiat Punto
Arkadaşım için düşünüyoruz ne diyorsunuz ? Alınır mı alınmaz mı kronik bir sıkıntısı mevcut mudur?
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
adam 458 spider a etiketçi işi pioneer equalizer takmış yafotoğrafı görünce gerçekten kahkaha attım, bu adamın kafası çok değişik arkadaşım bu adamla aynı sitede oturuyor kapalı otoparkta sürekli görüyorduk arabalarını, bi ara 2 tane tofaş biri şahin biri doğan ama full etiketçi dedikleri tarzında bi tane lpg li e92 320i bi tane lambosu vardı ama bence en beteri 320i idi içinde beyaz peluş kedi vardı arabanın içine baktığımda aklım çıkmıştı arabaya ne bulduysa koymuş şimdi pek görünmüyor ortalıkta
![]()
İlanlardaki en güzeli diğil ama en mantıklı rakam yazanı .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)