Ertan m3 konusunda titizlik, etrafı da geniştir.temiz m3 bulur. İlk m3'ükü ondan almıştım.
Mercedes cl500 MMPower 2007 Mercedes-Benz W216 CL500 AMG Beyaz Bayii Çıkışlı
İlan No: 500899346
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
cl500'ün km sini doğrumu görüyorum,yoksa uyku ilacımı fazlamı kaçırdım?
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
bu koltuklari yeni goruyorum efsane olmus
Alfa Romeo Giulietta
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Subaru Legacy
Subaru Legacy Sportwagon
10 yaşında 280k km deki araca göre ben bi yorgunluk vs göremedim.hatta koltukları vs 10 yıl ve 280k kmdeki araca göre çok iyi durumda bence.diğer yandan kaportasına bakıyorum çizgiler de vs bi hata yok.kimseyi tanımam etmem sadece benim göremeyip sizin gördüğünüz ne var onu merak ettim.hatta kendi aracımdan şüphe duydum bu araç çöpse eğer 2014 93 bindeki aracımın direksiyon derisinde ufak kusurlar başladı ve ön koltuklar da hafif buruşukluklar var benim aracımı da alırlar mı geriye diye düşünmeye başladım.
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Polat kasa X5
2004 BMW X-5 4.8İS İLK ELDEN ASKİN JEEP'TEN
İlan No: 399319394
Beş yıldızlı yaşayıp üç yıldızlı otel odasında gözlerini yumanlarada selam olsun ...
#kışgeliyor
...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)