User Tag List

Sayfa 589/998 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon
18958 sonuçtan 11.173 ile 11.191 arası

Konu: Kıskanma Favorilerini paylaş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Runo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Reisim estafurullah 4540 her zaman emrinde biliyosun sahte polislerimizle her zaman hizmetindeyiz, 26 liraya dikiyolar biliyosun @gayrimesrumonaco @aliekberakgunolumsuzdur
    Mekanı cennet olsun şakası bir yana özledim be dayımı...

Konu sapmasın bari sırf anısına paylaşayım o sebepten bende yeri ayrıdır .

Continental ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piyasadaki 2000 model altı çoğu araç zaten bu km.lerden düşme. Km takıntımız yüzünden bu km.leri görünce şaşırıyoruz aslında gerçekte olan bu. 2016 model 20 bin km araca normal, düşük km diyoruz. 1998 model aracın 400 binde olmasını yadirgiyoruz. Bu kasa corolla lar ciddi sağlam sorunsuz gerçekten. Lpg takılmamış ve düzenli bakımlar aksatilmazsa yıllarca hizmet eder.
    (Km konusunda lafim size değil yanlış anlaşılma olmasin)
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onn_dear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Piyasadaki 2000 model altı çoğu araç zaten bu km.lerden düşme. Km takıntımız yüzünden bu km.leri görünce şaşırıyoruz aslında gerçekte olan bu. 2016 model 20 bin km araca normal, düşük km diyoruz. 1998 model aracın 400 binde olmasını yadirgiyoruz. Bu kasa corolla lar ciddi sağlam sorunsuz gerçekten. Lpg takılmamış ve düzenli bakımlar aksatilmazsa yıllarca hizmet eder.
    (Km konusunda lafim size değil yanlış anlaşılma olmasin)
    Kesinlikle, olması gereken o zaten. Bizim ülkede arabalar ne hikmetse hiç 200bini görmüyor
    Valla araba aklımı çelmiyor değil, lpg de takılmamış. Motoru da diridir eminim. Enkei jant, spacer ve spor yay takımıyla süper olur Sanırım bu motor gerçekten efsaneler arasında. 700-800 bin km giden varmış kapak açmadan.

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Off yaktın ciğerimi v8 candır, çatal bıçak kuşağı da ayrı güzeldir imkanım olsa alıcam bi tane bende face de 303 delileri diye bi grubumuz var şoför abiler falan var hastalığımızı gideriyoruz biraz )

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle, olması gereken o zaten. Bizim ülkede arabalar ne hikmetse hiç 200bini görmüyor
    Valla araba aklımı çelmiyor değil, lpg de takılmamış. Motoru da diridir eminim. Enkei jant, spacer ve spor yay takımıyla süper olur Sanırım bu motor gerçekten efsaneler arasında. 700-800 bin km giden varmış kapak açmadan.

bizde vardı 96 da almıştık 10 sene bindik sel aldı da doğal afetle pert e çıktı 400bin de anahtar değmemişti ve oyle bi gidiyorduki şaka gibi

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babam senelerdir biniyor şuan 300.000 km de ve yağ su rutin haricinde motora anahtar değmedi zamanında canını aldım senelerce banamısın demedi ölümsüzlük şifresini yazmış otomobil=ae101 corolla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Off yaktın ciğerimi v8 candır, çatal bıçak kuşağı da ayrı güzeldir imkanım olsa alıcam bi tane bende face de 303 delileri diye bi grubumuz var şoför abiler falan var hastalığımızı gideriyoruz biraz )
    Ben ufakken bizim bir abi vardı mahallede, işinin servisi O 303tü. Resmen otobüsün gelmesini balkonda beklerdim yaz kış. Adam benim otobüs hastası olduğumu biliyordu, bir gün şoforden rica etti, adamın yanına bindim. Yukarı mahalleye kadar gezdirdi Sevdiğimi de bildiğinden her viteste aragaz falan çekiyordu. Mest olmuştum, hiç unutmuyorum o 5 dakikayı
    Sokağın sonu da yokuş olduğu için mecbur yüklenirlerdi gaza, dışarıdan sesi duydukça "kesin bu otobüste yarış arabası motoru var" diyordum kendi kendime
    Sonra otobüs kaza yaptı, Temsa Prenses vermişlerdi. Onun sesi de ilginç geliyordu

AhmetKadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hastasiydim
    Lise hazirlikta farkli ilcede oturdugum icin okula her sabah bunla giderdim. Aksam okul bitiminden 2 saat sonra geri donerlerdi. Oyalanip bunla donmeye calisirdim. Hatta bi kere rampada baska bi ilcenin 302 sini gecerken kaptan sag on kapiyi acip abi cekeyim istersen dedi vuhaaa ne gulmustuk. Soforun arka koltugu dolu olursa onu izleyemedigim icin en arkaya giderdim motorun sesini duymak icin. Hatta otobuslerden soforun biri fenaydi hee viteste devrin sonunu yapistirirdi heyy yaa ne guzelmis eski gunler

osmanaydo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mamak'ta, Samsun yolu kenarında gecekonduda büyüdüm.
    Özellikle doğu illerine giden arabalarda susturucu olmazdı. 90ların sonuna kadar dinledim bu egzozları.
    Mitsubishi Maraton ve MAN'lar da vardı tabi ama. V8 başkaydı.
    Düz adam___

Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AhmetKadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hastasiydim
    Lise hazirlikta farkli ilcede oturdugum icin okula her sabah bunla giderdim. Aksam okul bitiminden 2 saat sonra geri donerlerdi. Oyalanip bunla donmeye calisirdim. Hatta bi kere rampada baska bi ilcenin 302 sini gecerken kaptan sag on kapiyi acip abi cekeyim istersen dedi vuhaaa ne gulmustuk. Soforun arka koltugu dolu olursa onu izleyemedigim icin en arkaya giderdim motorun sesini duymak icin. Hatta otobuslerden soforun biri fenaydi hee viteste devrin sonunu yapistirirdi heyy yaa ne guzelmis eski gunler
    Kesinlikle öyle, eskinin tadı hiç bişeyde yok. En basiti otobüslerin bile keyfi yok
    Ankara'da eskiden körüklü Ikaruslar vardı, onlar bile güzeldi. Kimse beğenmezken ben en arkada oturur otobüsü dinlerdim. Tozdan, çamurdan geçilmez de içerisi. Hepsinin körüğü yırtıktı, aşırı gürültülüydü. Yağmur yağdığı zaman içeri su dolardı Bir kaç tane de otomatik Man vardı körüklü, yokuşta kalırdı. Yolcular iner öyle çıkardı
    Mitsubishi Maraton ve MAN'lar da vardı tabi ama. V8 başkaydı.[/QUOTE]

Benim de cocukluğum Kurtuluşta geçti abi, hep bizim sokaktan geçerdi servisler, otobüsler falan. Hastasıydım hepsinin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı osmanaydo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mamak'ta, Samsun yolu kenarında gecekonduda büyüdüm.
    Özellikle doğu illerine giden arabalarda susturucu olmazdı. 90ların sonuna kadar dinledim bu egzozları.
    Mitsubishi Maraton ve MAN'lar da vardı tabi ama. V8 başkaydı.
    Benim de cocukluğum Kurtuluşta geçti abi, hep bizim sokaktan geçerdi servisler, otobüsler falan. Hastasıydım hepsinin

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler gene konu değişti...

Konunun özüne dönelim hızlıca .........
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)