91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Volvo S80: sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Oncelikle soyleyeyim araba favorim degil. Yolun ve cevrenin guzelligine vuruldum.
"Korkmadık, savaştık"
T.E.K..KLASİK OTOMOBİL DÜNYASININ KALBİNİN ATTIĞI YER Klasikotom
İlk defa gördüm bu kasayı ...
Valla mini on numara donanıma sahip.Zaten rakamdan belli en son 150k yaparlar.
Birde bu kadar arayan soran varsa adamlar bence 140K inmezler.![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
mx-5 rf
ağlamıyorum gözüme tasarım harikası kaçtı
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
çok muhteşem bir detaysın..
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Bılmedıgım ıcın soruyorum bu Mını emınım kı cok ozeldır ama 150bın Mını ıcın cok degıl mı?
Favorim değil piyasasından anlamam sadece orjinal olması hoşuma gitti.
Grand Cherokee 4.7 V8
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Fordun RSleri güzel ama fiyatlar Audilerin RSleri seviyelerinde mübarek.
Focus RS 350.000 TL (2016 - 300 km - Gri)
Focus RS 430.000 TL (2017 - 0 km - Mavi)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)