Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
2016 civic ilanı açarken yeğenine söyledi heralde yeğenide direk yazmış ''km 29 bin fiyatida 98 500 yaz gülo''
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Piyasanın tavan yaptığı şu dönemde bile Tahoeye vereceğim para şahsen 40.000 TL taş çatlasa.
bu yeni civicleri begensem mi begenmesem mi karar veremiyorum. gocuk mevzusunun detayini da bilmiyorum. garip bir arac
300cler nasil arabalar bilenler bilgilendirebilir mi ?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
misal ustteki arac bana uygun gozuktu fakat motor-sanziman bilgim yok kullananlar var ise duymak isterim
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
300c içindeki dandik plastikler olmasa güzel araçtır. E320 CDI motoru kullanıyor sanırım vidasına kadar aynı. Her neyse araç güzel tamamda ilan sahibiyle yüz yüze görüşürseniz telefonun kamerasını doğru tutmayı öğretin beynim döndü.
3.0crd om642 mercedes motorudur. Doğru kullanımda Tr şartlarında kapak açmadan 500.000km çok rahat görebilir.
Şu anda aynı motora sahip 08 grand cherokee kullanıyorum. Karma tüketimim 10,5 lt. Ki benim araç sürekli 4x4.
Hayatta şu yukarıda paylaşılan tahoe nun verdiği zevki veremeyecek insanlar var...
Tahoe'ya talip oldum ben , alis fiyatlari da yuksek olmus , masraf yapmislar biraz , ust kapak vsvs fakat yazilan rakam cok fazla , kafamda ki rakamlari teklif dahi etmedim o yuzden![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Aracın liste fiyatı 138.000 TL. İstenen fiyat 105.000 lira. Navigasyon, Elektrikli sürücü koltuğu, Geri görüş, LED farlar, Panoramik tavan, Karartılmış camlar, Elektrikli ısıtmalı katlanır aynalar, Şerit takip, Kör nokta, Cruise Control, Uzun far asistanı vs var. Bomboş Golflerin yerine kesinlikle alınacak bir araç bence.
KADJAR 1.2 TCe Icon EDC
Donanım ve görsel takıntısı olmayan için, bayi liste fiyatı 57.000tl iken şu piyasada çok cazip gibi.
Sahibinden 2017 ''0 km'' Linea 1.4 boşline
nasıl sizce duruşu fiyatı vs yarın gidip bakmayı düşünüyorum
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)