burda fazlaca var![]()
Bimmermiss - Startseite | Facebook
burda fazlaca var![]()
Bimmermiss - Startseite | Facebook
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
45k kmde Clio RS
Fiyatına bişey diyemem ama alıp saklamak isterdim. Gerçi patlak ph2lere 30 35 isteniyordu bi aralar bu çok anormal değil onları görünce
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
@MertSerhanö kankamı konuya davet ediyorum bizi bir aydınlatsın![]()
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Edit yok nickin noktasini unutmusuz@MertSerhanö.
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
kazası olması favorim hatta kazası olmasa bu fiyata gider alırdım şu gün.. Gerçi kapıdan yemiş şaseye birşey olmadıysa alınabilir mi sizce ? Nasıl bir araçtır bu.. Hem hızlı hemde köpeği arkaya atayım aracı arıyorum.
Volvo V50
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Çok sayıda göze batan noktası var sağ ön çamurluk işlem görmüş, göğüste airbag kısmı dalgalı, direksiyonun sol yanındaki kapak tutmamış, kapı içleri sökülüp tekrar monte edilmiş şekilde görünüyor ve araç resmen yük hayvanı gibi kullanılmış vs hiç güven vermiyor yani. Hatta içerden çekilmiş son fotoğrafa bakıldığında sağ kapı iç kenarlarının rezil şekilde toplandığı net görünüyor fikir verebilir. Ayrıca 2.5T motora iki LPG takılsa bile 9-10 litrenin altına düşmez eşşek gibi yakar ve MTVside yüksek. 5-6.000 daha çıkılıp 1.6 Dizel olanlara bakılabilir bence. V50leri bilmiyorum ama bu araç bana saatli bomba gibi geldi ağır hasar kaydının altından çok şey çıkabilir.
Çok hoşuma gitti. Detaylar falan baya güzel duruyor.
"76 Alfa Romeo Spider.
https://www.instagram.com/dynamicgreycupra/ / dynamic grey cupra
Gerçek sleeper bu işte gündüzleri şirket aracı geceleri vag avcısı
200+ Fiat Linea 1.4 Tjet Şirket paket
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
oyle korkulucak bir araç değil yakın arkadaşım uzun sure s60 kullandı t5
motorla ilgili kolay kolay sıkıntı çıkmaz hep aşırı torktan şanzıman bırakıyor kendini
açıkcası şaseye girmediyse şanzıman masrafını goze alıp alınabilir bu arada ciddi hızlı ben çok şaşırmıştım s60üzerindeki blok yanlış hatırlamıyorsam focus rs te kullanılıyor
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)