Bu aracın sahibini tanıyorum. Şahsen tanışmıyoruz ama çok kabiliyetli bir arkadaş. Bende de B7 2.0 TFSI Quattro var. Audi gruplarında paylaşımlarını görüyorum. Hemen hemen her türlü iç donanım montajını yapabiliyor. Arabanın zamanının üretim standartlarına göre gerçekten üstün bir donanım seviyesinde ve bu fabrikasyon yazmış.
Haftasonu için ve çok performanslı kullanmayacağım demişsiniz. Bu durumda bence makul. Gerçi performansı kötü de değil tabi ama performans istiyorsanız Quatrro çok önemli bir noktada. 520d de 4 çeker değilse pek bir fark yok arkadaş itişe bayılmıyorsanız. Audi'nin SW'lerinin ayrı bir havası var. A4'te pek değil ama A6'da SW ayrı bir güzel.
quatro durumu performanstan değil abi bende a4 kullandım önden çeker 143 multitronic belki aynı motordur bununla tam bilmiyorum performansı yeterliydi ama avant olunca insan bi 4 çeker istemiyo değil benimki b8 kasa makyajsız '12 model sedandı 320ied nin çok az gerisinde yürüyodu ama dizelin torkuyla çok daha güçlü hissediyosun
16’Bmw 320i 40th Year Edition
23’Dacia Duster 1.33tce Journey
Doktor amma ağlamıştı bu olayda. Takibi bıraktım zaten o günden sonra.
* Merak edenler için: kanal sahibi vatandaş gidip bayiyle anlaşıyor araç için. (Aile ferdi üzerine ötv'siz alınmak üzere). Neyse; araç gelmesine yakın bi bakıyorlar, engelli raporunun süresi doluyor ya da bir eksik çıkıyor. Sonra bayiye (hatta Bmw'ye) anlamsız çemkirmeler falan filan. Sanki koskoca distribütör işi gücü bırakacak, kendisinin raporunu vs. takip edecek.
biri makyaj güzeli
w204 FL amg selection plus MERCEDES-benz c180
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
biri doğal güzel... MAKYAJSIZ
audi a4 B8 2,0Tfsi QUATTRO
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
AYRICA
dayım dizelin hakkını vermiş edition 120k km'de b9 a4 tdi quatro
16’Bmw 320i 40th Year Edition
23’Dacia Duster 1.33tce Journey
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Kronik problem olarak iç kısımdaki plastik yerler soyuluyor. ( bunun direksiyon bayağı soyulmuş hatta)
Cam açma düğmeleri falan da yıllar geçtikçe dökülüyor.
2.0 olanların gidişi gayet keyifli, öyle uçmuyor tabii ama o ağırlıkta bir araç için gayet iyi. Bence düşünülebilir.
İçindeki soyulmalar dert değil motorunda yürüyeninde baş ağrıtacak para yiyeyek bir sorun varmı acaba kronik olarak.
1.6 HDI motorlular çok mu hantal kalır. Gerçi kasa ağır olduğu için 2.0ı aynı yakıyor olabilir. Konforu yakıtı ne durumdadır biliyor musunuz acaba? Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için bu arada
Ben olsam 2.0 olanı tercih ederdim, o kasaya 1.6 biraz hantal kalabilir. Araç neredeyse 1.5 ton. Yakıt tüketimi 2.0ların sanırım şehir içi 8-9 litreye kadar çıkabiliyor. @tolga_kaan_ abi aynı motorlu c5 kullanıyor, o çok daha iyi biliyordur tüketimini
Ben ciddi ciddi arabayı satıp (c5) bunlardan birini almayı düşünüyorum. Ki mavi olan efsane.
Arabadan müthiş memnunum ama yazlığa giderken paşa (cocker) yı bagaja koymaya içim el vermiyor.
407 =1460 KG (bulabildiğim veri, cam tavan mı bilmiyorum) C5=1486 KG
İkisi de aynı motoru kullanıyor, 136 HP lik 2.0 HDİ 16V makina var üzerinde (dw10bted4)
Manuel 6 ileri (şanzıman oranları aynı mı emin değilim) Çok seri değil ama torktan ötürü iyi hissettiriyor. Nazlanmadan gidiyor, üretim amacını kesinlikle karşılıyor.
En güzel tarafı tüketim. 6000KM Ortalamam (3K ş.içi -3K ş.dışı) 6.3 LT. Sürekli ş.içi kullanırsan 7 -7.5 Görmek çok mümkün. Uzun yokda CC ile çok ekonomik kilosuna göre.
407 nin kroniği var mı bilmem ama c5 te yaşamadım. Elektronik aksamı biraz nazik (fransız genel olarak öyle) Soyulma olabilir muhtemelen.
Motor parçaları çok pahalı değil. 10K de bir bakıma giriyorum ben motul yağ ile (mazot filtresi hariç) orj ürünler iler 250 yi geçmiyor.
Debriyaj - volan 2000-2.500 arasına maloluyor.
Turbosuda GT1749V (oem=0375K8) 2500 TL civarında. Buraya bir parantez açalım B6 passat 140 lık turbosu 3500 - 4500 arası.
Fiyatlara aynı siteden bakıyorum.
Enjektör (Oem=1980H8.04) 800TL civarı. Turbo da enjektör de revize oluyor neticede en kötü 2000 TL civarı bir masraf olur.
Ön takım biraz hassas. C5 için tonla yan sanayi parça var, 407 için de aynı şekilde.
Aksları çok pahalı mesela 4000 civarında ama fransadan 1500 TL ye getiren adam biliyorum çiftini.
Araştırınca her parçayı buluyorsun, piyasada da farklı farklı fiyatlar var. Ben arıza yapsa üzecek parçaları yazdım.
C5 süspansiyonu da biraz tehlikeli bu açıdan, iyi bakmak lazım. Yoksa parçaları pahalı.
O rakamlara oldukça dolu ve iş görecek arabalar, binecek adam için, bebeği / evcil hayvanı olan adam için on numara.
+ yazılım ile 160+ hp ler alınıyor. hibrid / donwpipe / cooler ile 200+ lar rahat görülür.
Hatta forumda @EREN34 arkadaşımız 2.0 206 sına benzer işlem yaptı. Konusunu bulursam paylaşırım. Yada kendisi yazabilir.
Tek ve en büyük sıkıntı "park" o kadar büyük ki (clio dan sonra) zorlandım alışana kadar.
C5 Uzunluk = 4745 407 SW uzunluk = 4765 20 milimetre fark var aralarında.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Noyan trafik takip işleriyle engelli raporu takibini karıştırmış herhalde. Oldu olacak gidip heyet raporu da kovalasın adamlar. Nasılsa para veriyor ya hani.
Konumuzu dönecek olursak;
Bulunduğu segmentte iyi bir alternatif >> Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Super TCT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)