Bu arabanın mazisini bilen varmı ?
Elden ele baya bir il gezdi. Gercek hasar durumu vs bilen varmıdır ?
Sahibinden M3 E46 İMOLA KIRMIZI 2006 MODEL
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
normalde hiç sevmediğim bi araç bu Clubman'ler ama buna aşık oldum sanırım. donanımı kombinasyonu inanılmaz keyifli olmuş.. tam yol yapmalık cihaz bi de yazılım atılır tamamdır![]()
Clubman 1.5 136 hp
AUTO.RIA – Продам МИНИ авто Клабмен JCW FULL 2016 : 24800$, Днепр (Днепропетровск)
Tahmın ettıgım arac ıse ( 2006 kırmızı farklı arac hiç görmedım )
Kazası hakkında hıc ıc acıcı seyler yazılmıyordu, cıddı olarak 3,4 defa kazası oldugu yazılıyordu.Yanlış hatırlamıyorsam lacıvert rengınden kırmızıya boyandı. Hatta koltuk ısıtma tuş grubunda cabrıo araclardakı ust acıp kapama tuşları dahı vardı.
Ülkemize gelen son e46 m3 lerden biriydi ama 1-3 yaş dusuk model ve temızını tercıh etmek daha saglıklı olucaktır.
Tüp kuyruğu bekliyordunuz tüp!! Eskiden wc 1 milyondu şimdi 1 liraya gidiyonuz. Nankörlük etmeyin
55'ten ilana girdi, 47'ye düştü şimdi 50 yapmış. 45'e falan verecek gibi. Gaz takılıyor mu bunlara. Arkadaşım niyetlendi gittik baktık temiz cidden.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Abi ben meşhur İnterlagos Blue olduğunu düşünüyorum
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ki_durumu.html
Tur düzenleyenler, memleketi eski steyşına doyurdu.
Motor bakımlıysa iyiyse vanos avantaj. Recaro koltuklar sonradan ilave edilmiş gibi görünüyor. Beğendim.
Manuel olması da daha seri ve ekonomik olması demek.
Ama sunroof göremiyorum. BMWnin ikinci elinde hayati önemi var.
Düz adam___
Çok güzel kasaydı ama TR'de çok göremedik.
+ 1.35is Hali
34 GNN 111 #308 21'
34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)