Samsun 2 gündür karlı, canım efsane quattro çekiyor ama kış lastikle symbol'e talim adlı çalışmam
a5 3.0tdi man.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
a6 2.0tfsi
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
TTS
Superb
a5 tam benlik varya hem quattro hem manuel
boş geçmeyelim
comfort koltuklu lci f10 5.25d xdrive
16’Bmw 320i 40th Year Edition
23’Dacia Duster 1.33tce Journey
fordun hepsi zevkli arkadaşımda transit custom var 155lik mermi gibi
direğinden döndüm abi 7-8 lt arası yakıyo c200 f30 um en baba 10lt zaten
ehliyetimi almadan önce bende otomatikçiydim ne zaman ehliyete yazıldım manuel kullanmaya başlayınca otomatikte birşeyler eksik gelmeye başladı![]()
16’Bmw 320i 40th Year Edition
23’Dacia Duster 1.33tce Journey
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)