Fiyata birşey diyemem üzerine 100.000 eklemek iyi cesaret ama kondisyonu ve duruşu yeter
2001 MODEL AUDİ S6 (C5)
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Yayından kaldırılmış. Talibi çıktıysa
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Çok güzelsin ama yemiyo favorisi. Dodge Ram 5.9SST
@optimus_prime biz anadolu yakasının ortasında yaşıyoruz,babamın güzergahında hiç trafik olmuyor.Ee şimdi biz İstanbulda değilmiyiz? Herkese göre değişir diyorum İstanbulda her yaşıyan için manuel işkence değil.
Ben bostancı sanayiye giderken efecik tefecik scooterimle bile kanser oluyorum yahu.![]()
Instagram: mutusgarage
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
fiyatları mantıklı olsa,günümüz şartlarına göre alıp uzun zaman binilecek donanıma ve motora sahip. Vergisi yok,yakıtı az . 1.2 tsi ibiza sahibiydim bir zamanlar 1.0'ı test etmiştim yine güzeldi performansı.
ibiza 1.0 ecotsi sport fr
imzasız..
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
F20 1.18i - fiyata bir şey diyemem ama kaplama ve direksiyon cuk duruyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)