Gece gece ayarlarimi bozdu. Fiyata takilmamak lazimama ilk sahibinden ve sadece 8.XXX km`de.
Opel Astra Limousine in Schwarz als Gebrauchtwagen in Scharbeutz fur € 22.900,-
Gece gece ayarlarimi bozdu. Fiyata takilmamak lazimama ilk sahibinden ve sadece 8.XXX km`de.
Opel Astra Limousine in Schwarz als Gebrauchtwagen in Scharbeutz fur € 22.900,-
xbox live : YsnErhn
Orijinal motorsport jant yazmış, değil. Lastikler yeni yazmış kabak görünüyor.
Kazadan sonra, ön taraf baya aceleyle toplanmış.
Sunroof yok ve otomatik. Bunlar ikinci el değerini çok düşürür.
Genel görüntüsü, 240bini üç kere devirmiş gibi duruyor.
Yine de düzgün emsallerinin 50 bin ettiği ortamda, "aklımda duracağına kapımda dursun" mantığıyla alınabilir.
Düz adam___
makyajlı 4.30 cabrio xdrive
koltuklar hariç çok başarılı duruyor araç. birde farlar makyajlı coupe ve gran coupelerden farklı. enteresan geldi.
BMW / 4 Serisi / 430i xDrive / Luxury Plus / 2017 BMW 4.30i CABİO XDRİVE - LUXURY PAKET - BAYI CIKISLI sahibinden.comda - 510372253
Bu donanımda hiç w212 görmemiştim. Ayrıca galerideki bütün Mersolar dolu
Mercedes - Benz E E 250 CDI Premium 2014 Model 362.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 524344966
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
Premium dediğin böyle olur işte. Koltukları ekranı donanımların içerdeki kapladıkları yerler vs gerçek kalitesini yansıtıyor. Boş premiumların benim gözümde hiç albenisi yok Linea Fluance gibi oluyor öyleleri. Halojen farlı jant kapaklı buzdolabı beyazı bomboş premiummu olur? İlandaki fiyat olarak yüksek ama harbi temiz diri ve full hakiki Mercedes kalitesi.
15-16 yaşından büyük bir bmw'nin biraz şefkate ihtiyacı varsa min. 10binden başlıyor tecrübeyle sabit. Hastasındır o ayrı. İyi değerlendirilsin bazen işin içinde ne kadar sevgi ve şefkat varsa belli bir noktadan sonra nefrete dönüşebiliyor.Proje değişikliği nedeniyle satışa çıkabiliyor![]()
Okuma alışkanlığı
olmayan toplumların
ömrü lâklâkla geçer!
E kasanın doluluğu gerçekten çok iyiymiş , aslında bu araçların hakkı bu ama vergi sistemimiz sağolsun adaptif led falan koyunca sevinçten takla atar hale geldi insanımız![]()
Ben aracımı alırken bu araç ve yine aynı dolulukta gri rengi Elite Auto'dan ilandaydı fakat bayii çıkışlı almak durumunda olduğum için sadece inceleyebilmiştim![]()
Zaten bahsettiğim 2 araç harici de bildiğim bu dolulukta başka araç yok , denk gelmedim .
Nirvana Opsiyonlu Vogue ; 2016 Land Rover Range Rover 3.0 TDV6 315.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el - 516384655
100k civarı D segmenti sw araç arayanlar baksın derim. Ciddi anlamda konforlu bir araç, sedanına bindiğimde uçan halı gibi gidiyordu motoru falan da gayet başarılı
Ford Mondeo SW 1.5 160HP
Ford Mondeo 1.5 Titanium 2015 Model 101.000 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 525377408
Dostum zevkini ve tarzını bilmediğim için bir tavsiyede bulunamam ama aynı fiyat aralığında hobi amaçlı ikinci araç aradım 1-1.5 sene önce benim aradığım araçlar hepsi oto. vites
audi B5 A4 avant, e34 station veya sedan, Honda accord ,saab 9-5 veya 9-3 station, volvo v40. Mercedes c kasa station. e34 aldım.Zevkler ve renkler farklı biraz![]()
Okuma alışkanlığı
olmayan toplumların
ömrü lâklâkla geçer!
Bunun teknik özelliğinde yaza 8.8 LT gerçek mi ? Düz motor powershift fiesta ile 8 lerin altına inememiştim. Şu ebatta şu hp de o tüketim gerçek ise çok iyiymiş.
Araba harika bu arada, kıyısından dönmüştüm ilk çıktığında..
Uygun fiyatlı sw. 407 SW 160K km. 33K
Peugeot 407 2.0 HDi Executive Premium 2005 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Bej renk - 418308843
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Hazir konu Ford'tan acilmisken,
Bi Ford'larin bir de Opel'lerin plastik kalitesine hic isinamamis olsam da, dizel/otomatik/kompakt SUV kategorisindeki en mantikli seceneklerden biri yeni Kuga'lar:
2017 Ford Kuga 1.5 TDCI 159.500 TL Galeriden satılık ikinci el - 525358904
"Korkmadık, savaştık"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)