çok mu ağır kaçar??
xj6
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
cls
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Superb
A4 2.5tdi - arka stoplar arasındaki farkın nedenini merak etsem de genel duruşu düzgün gibi
Ayrıca emsalsiz temizlikte bir aracım olsa aracın cillop gibi fotoğraflarını koyardım ben olsam. Kokpiti insan bir çeker atar yahu alışveriş torbalarını göstermek içinmi arka kapıyı açıp çektin? Temiz kullanıcı aracı bir güzel yıkatır parlatır güzelce fotoğraflar yani satılmasını istemiyormusunuz nedir çok ilan var böyle. Sürücü koltuğunun arkası sökük, arkadaki derilerin çatlaklığı ortada öndekiler nasıl Allah bilir, yine arkadaki emniyet kemerinin çekmesinde sıkıntı var gibi görünüyor, ön kol dayamanın orda keza bir problem var gibi, sol far nem alıyor, sol stop hepatit olmuş vs. emsalsiz değil zaten asla.
Ayrıca o A4lerin iç döşeme rengi asla öyle koyu bej değil normalde açık bej. Kahvehaneye çevrilmiş galiba içerisi sigaradan bu hale gelmiş çok belli. Orjinali bej, şu anki hali açık kahve, yaklaşık 50.000 km sonra kadarda taba olacak.
Konu kaynamasın Snooker bambaşka birşey. Bende 6-7 sene evvel Eurosport kanalında öylesine bir maçı izlerken denk geldim. Normal bilardo değil bu nasıl birşeymiş derken Roni reisten sonra ben bir daha bırakamadım. Takip et bence videolardan 147lerini century breaklerini dahada hasta ol. Öğrenciysen haftalık 40 lira dokunur ama dışarda kötü şeylere bulaşmaktan iyidir. Bu arada Sullivan bir otomobil hastasıdır. Garajında ciddi araçlar var R8 SL S7 Ferrolar vs. Konuya dönelim.
Şehir içi kmde 2.5 TL yakıyor (fabrika verisi) CHIRON göstergeler 500 diyor.
Hani bazı örümcekler yada böcekler vardır (böcek fobisi olanlar daha iyi bilir bende dahil) bakınca ürkersiniz içiniz titrer gerilirsiniz Paganinin burnu bana öyle hayvanları hatırlatıyor. İçinin zaten Şangay Keranesi olduğunu söylemiştik. Bugattiyle birlikte ikisi Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesine yaklaşıyor bedel olarak.
Zalim senin Allahın yok mu?
2016Cayenne turbo
jantlar beni benden aldı kombin harika
Tanrı kırbacıyız aman nedir bilmeyiz !
Hummer H1
boşlukları koltukla doldurunca dolmuş gibi olmuş 2.sıranın ortası hobitler için heralde.
Tanrı kırbacıyız aman nedir bilmeyiz !
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)