User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
39 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Adana Alanya Yolu hk.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Google maaş te rota çizdirilince süre olarak ne gösteriyor?
    5 saat 44 dk

AliDogukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hemşehrim merhaba.Konuyu görünce aynı yolu daha geçen hafta kullanan arkadaşıma sordum yorumu bu şekilde,belki bir faydam olur.Andırın yolu diye bahsettiği yol yer yer 2. vitese hatta 1. vitese düştüğümüz yol.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman sahilden gidin. O Google denen amca süre konusu iyi tutturuyor Mesafe ve sürelere bakıldığında sahil daha yorucu gibi görünüyor ama vakit nakittir

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliDogukan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hemşehrim merhaba.Konuyu görünce aynı yolu daha geçen hafta kullanan arkadaşıma sordum yorumu bu şekilde,belki bir faydam olur.Andırın yolu diye bahsettiği yol yer yer 2. vitese hatta 1. vitese düştüğümüz yol.
    Eyvallah kardeşim çok iyi oldu valla bu bilgiler benzinli arabayla gideceğim yakıt konusuda gayet önemli benim için

Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman sahilden gidin. O Google denen amca süre konusu iyi tutturuyor Mesafe ve sürelere bakıldığında sahil daha yorucu gibi görünüyor ama vakit nakittir
    Kafa allak bullak oldu yarın direksiyon nereye dönerse o yoldan gideceğim galiba

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aga nesi mantıklı yahu sen üst caddeden dönüp eve gelmek varken aksekiyemi gidip geliyosun
    Güzel kardeşim hem rahatlık hem genişlik olarak diyorum ben mesafe olarak değil

mhmtyyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben geçen yaz adanadan anamura gittim tatil için.Eğer araba kullanmayı seviyorsan sahil yolundan git renkli, zevkli bir yol dağ yolunda ben zorlanmadım kullandıgım araç fıat lineaydı ayrıca dağ yolunda takılacağın tek bir şey var kamyon arkasına düşmek haricinde hiç bir sıkıntı yaşamadım.Bu ağustosun 15 tekrar aynı yolu kullanıcam ve antalya ya gidecem.Sabırsızlıkla o günü bekliyorum.
    Yok mu ya şöyle ucuz araba alabileceğimiz bir yer...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Konya üzeri gidip az yakma şansı yok, hele de Ereğli taraflarında yol yapımı vs varsa.

Baba Antepli olunca defalarca gidip geldik, Mersin üzeri gidip Konyadan döndüğümüz de oldu tam tersi de.
    Dizel Corolla Mersin üzeri gidişte klima ile 5-5.3 arası ortalama tuttururken, konya yolunda da 4.7-4.8 ortalama tutturuluyor. Aradaki mesafe farkı süreden kapanmıyor + daha ekonomik olması tamamen hayal ürünü.

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sahil yolunda sıkıntılı olan kesin en fazla 80 km civarı kalmıştır. geri kalan kısım efsane güzel. hatta en keyifli seyahat edilecek yollardan bi tanesi. manzara inanılmaz güzel. yol kalitesi çoğu yerde güzel. güneş karşıdan geliyorsa iyi bir güneş gözlüğü ile mesele çözülür

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    km olarak hesaplamadım ama eğer sahil yolunu düşünmez iseniz, Mut un ordan ermenek ve taşkent üstünden alanyaya gidebilirsiniz. konyaya kadar çıkmadan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Dayı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    km olarak hesaplamadım ama eğer sahil yolunu düşünmez iseniz, Mut un ordan ermenek ve taşkent üstünden alanyaya gidebilirsiniz. konyaya kadar çıkmadan.
    Mut yolunun eski hali bile sahil yolundan kötüydü abi, şimdi nasıl bilmiyorum ama ikisi arasından yine sahili seçerim ben olsam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mut yolu çok zevklidir, baya iyi durumda. bir kısmı zaten bölünmüş yol durumunda.

Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mut yolunun eski hali bile sahil yolundan kötüydü abi, şimdi nasıl bilmiyorum ama ikisi arasından yine sahili seçerim ben olsam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yukarı da yazmayı atladım, 3-5 kere sahilden gittim (yeni yoldan değil), bugün gidecek olsam mut yolunu tercih ederim...

BuğraTuna34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    9 saatte gittiğinize göre yol sizi bayağı ürkütmüş. Dağ patlatılırken bile 6 saat sürmüyordu biz Erdemli'ye giderken (kapıdan kapıya 300km net) Ağaçlı'da mola dahil.
    3. vitesi geçemiyorsunuz zaten. Tır çıkıyor duruyorsunuz. Bana çalışmaların yoğun olduğu bir vakit geldi sanırım. Tünel çalışmaları devam ederken, o tırlar kamyonlar varken 6 saatte gidebileceğimi sanmıyorum. 3 Kere mola verdim bende.

Emre-U - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dayı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yapma etme abi.
    Mut yolu iyi olabilir abi ama o ermenekten alanyaya inmek sahil yolundan cok ama çok daha zor gelir adama. orayada yeni asfalt dökmüşler mıcır daha tam oturmadigi için uçan kacan cok.
    En temiz sahil yolu ha 5 buçuk saat olmaz 6 saat inersin olur kolay bi şekilde ulaşım sağlanır.

Bluttbeton - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen hafta gittim 3 tünelin 2 si açıkdı gayette zevkli bir yolculuk oldu(tek başına gidip sıkılmayı saymazsak ) Anamur Gazipaşa arası 80 km lik bir yol var virajlı ama aracın yol tutuşu iyiyse gayette zevkli oluyor o yoldan gitmek
    Dönüşü konya üzeri yaptım Adana istikametinde yol çalışması var yol sürekli 2ye bölünüyor düm düz yol sıkıcı oluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı BuğraTuna34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3. vitesi geçemiyorsunuz zaten. Tır çıkıyor duruyorsunuz. Bana çalışmaların yoğun olduğu bir vakit geldi sanırım. Tünel çalışmaları devam ederken, o tırlar kamyonlar varken 6 saatte gidebileceğimi sanmıyorum. 3 Kere mola verdim bende.
    U virajlar hariç ben 2. vitesi kullanmıyorum o yolda, bir de bazen sollamalarda gereksinim duyuluyor.

Tır/kamyon/otobüs sollamak için de belli noktalar var 5-6 viraj ilerisi görünen, oraları tercih edince pek takılmıyorsun.

Taşucuna gelene kadar yol pcdeki ortalama hızım 55-60 civarı oluyor ki 80 altına pek düşmeden gidiliyor demek oluyor bu da *****

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi mut ermenek yolu nasıl daha az tehlikeli olabilir şaka mı yapıyorsunuz türkiyenin en sakat yollarından birisi o yol

Çöllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anamur-Gazipaşa arası Yol yapımları devam ediyor ama eskisi kadar sıkıntı yok eskiden yolun darlığından kamyon ve otobüsleri sadece virajlarda sollayabiliyordun. Şimdi daha tehlikesiz ve deniz manzaralı.. Genelde tersimdir bu konuda gitme dedikleri yerleri kullanırım herkesin. Bi kaç güne marmarise, kaş-fethiye üzerinden çıkma planım var mesela bu yolu kullanmadım daha önce hiç yeni konu açmaktansa yakında geçen olduysa o güzergah hakkında benimde bilgiye ihtiyacım var ?

e30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen hafta gittim geldim.100 km kadar tehlikeli yol var özellikle Aydıncık tarafı.Antalya-Mersin arası 8 saat sürdü 1 saat kadar mola verdim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler