Benim babam da yaşlandıkça hızlandı bazen geliyor şu şu arabaya ayar verdim iki günlük yolda kaldı diye laf veriyor![]()
Benim babam da yaşlandıkça hızlandı bazen geliyor şu şu arabaya ayar verdim iki günlük yolda kaldı diye laf veriyor![]()
Yol bilgisayarı olmadığından ortalamayı göremiyorum bende top speed yazayım bari dedim
Dizelleri ve 1.6 mpi ler görüyor
Eğim yok ordu samsun arası otobanda gördüğüm sürat hararet nedeniyle gaz kestim yoksa daha da giderdi
edirne- istanbul 132 km/h gördüm bugün
Şu İzmir İstanbul otoyolu açılınca şenlenir ortalık. Şu ana kadar açılan kısımlar gerçekten harika. Umarım viyadük geçişleri çökmez. Tabi 350 km yolda dizeller sonuç çıkarırsa benzinli arabaların hemen hepsi yakıt ikmali yapmak zorunda kalır muhtemelen.
Eskişehir şehir merkezinden gaziantep şehir merkezine 910km gelebilir ancak ben Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinden yola çıktım arasında 30-40km var yazdığım gibi gaziantep şehir merkezi değil otobanda gaziantep-kilis yol ayrımı tabelasını gördüğümde saat 05:30'du. Ordan da 15-20km çıkartabilirsiniz. Mola yerinde de direk pompanın önüne durup doldur dedim tuvalete gidip geri geldim. Onu da 10dk dersek şimdi hesaplayabilirsiniz. İşte acil durumlar olunca malesef böyle oluyor. Sadece adana antep arasında siyah s serisi merco geçti başka geçen olmadı onda da sınırlayıcı da gidiyordum. Şu ana kadar filo dengi araçların(linea,egea,301,clio,polo) hemen hemen hepsini kullandım accent blue'lar cidden değişik gidiyo ama yol tutuşu o performansa göre zayıf dönüşte radarları görünce 120 120 geldim hayat yavaş çekim gibi oldu sinirden direksiyonu kemiresim geldi
Ortalamada 250 km hızı yakalıyordum. 30 dk'da 130-135 km civarı yol gidiyorum. Genelde ibre 270-288 arası dolaşıyor. 290 üzerini de görmedim zaten ibrede.
En uzun mesafede en yüksek ortalama senden geldi hocam!
Hacimli bir dizelle uzun yol yapmayı bu aralar istiyorum, şirket araçlarından fırsat kalmıyor.
Aslında görmemesi için bir engel yok. Mesela benim tecrübem ;
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ml#post8186589
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ml#post8187201
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)